Metoder til aflivning hus plante Bugs

September 30

Metoder til aflivning hus plante Bugs

Flere typer af skadedyr kan angribe potteplanter. Nogle finder du på blade og øvre dele af planter, og nogle lever i jorden. Undersøg din houseplants ofte for at fange insekt problemer tidligt. Ved hjælp af giftige kemiske pesticider indendørs i din bolig er ikke den eneste behandlingsmulighed. Der er nem, miljøvenlige måder at styre indendørs plante skadedyr problemer.

Forebyggelse

Forhindre angreb indendørs ved at isolere nogen plante, du sætter inde for 2 til 4 uger, mens du ser for tegn på insekter på det. Hvis du ikke har et separat rum til at isolere disse planter, rig en klar plast drop klud omkring dem til gardin dem fra andre planter.

Rydde op nogen døde blade og trimme planter, før du sætter dem inde. Dette er en god tid til repot. Sørg for at vaske alle Potter i varmt sæbevand før du bruger dem. Vask dine hænder og haveredskaber mellem planterne. Nye pottemuld vil hjælpe med at fjerne enhver chance for at importere jord-bårne insekter eller sygdomme. Sætte gamle pottemuld i kompostbunke, eller kassere den.

Før du sætter planter indendørs, eller hvis du køber nye planter, give dem et brusebad for at banke ud bugs som bladlus, mider, mealybugs eller thrips. Brug en blid spray, der er stærk nok til at vaske væk bugs uden at skade dit anlæg. Du kan også bruge sæbevand, omkring 2 tsk mild sæbe per gallon af vand, for at vaske bugs fra dine planter. Spray på denne sæbeopløsning, eller brug en lille blød børste til at vaske bladene ved hjælp af løsningen. Insektbekæmpelsesmidler sæber, tilgængelig på haven butikker, er sikker og effektiv.

Indendørs plante skadedyr og behandlinger

Fælles myrer er tiltrukket af den klæbrige honningdug produceret af bladlus, skalaer og mealybugs. Myrer kan være i jorden af planter du bringe indendørs, og ompotning bør tage sig af dem.

Bladlus vises som hvidlige eller grå masse på den voksende tips eller blomsterknopper af potteplanter. De samles ofte i grupper, hvilket gør at finde dem og fjerne dem lettere. Mealybugs er hvid og fuzzy. De er som regel på bladaksler, hvor bladet slutter sig til gren. Brug den samme metode til at slippe af med nogen af disse: vaske dem væk, eller svaber dem med alkohol.

Andre stueplante skadedyr som thrips, skalaer, whiteflies og forskellige mider kan behandles effektivt ved at sprøjte planterne med en insekticid sæbeopløsning. Et regime af indendørs plante pleje, der omfatter plante vragrester fjernelse og regelmæssig behandling med insekticid sæbe vil kontrollere og forhindre angreb.

Planter, der er stærkt befængt med insekter er normalt i en svækket tilstand. Hvis de almindelige planter, der kan let udskiftes, overveje at kassere dem i stedet for at risikere kontaminering af resten af dine potteplanter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com