Haven genanvendelse ideer til gangbro stier

April 16

Haven genanvendelse ideer til gangbro stier

Haven gangbroer tillade vandrere at bugte gennem beplantninger uden at få deres fødder beskidt eller komprimering jord nær planter. Simple kurver kan træde sten eller sten placeret et par inches fra hinanden, mens mere omfattende veje har grænser med et fundament og en overflade. Genanvendelse af materialer i din have hjælper holde den sunde miljø og din værftet udseende inspirerende.

Mursten

Nedrivning er en almindelig del af renoveringer. Bygherrer banke ned gamle bygninger til fordel for den nye, og ofte gamle er lavet af mursten. Gamle mursten er ofte gratis for alle, der ikke noget imod at gøre arbejdet i afhente dem og trække dem væk. Den unikke karakter af den gamle mursten adskiller hvert trin i en gangbro. Arrangere mursten i mønstre for et visuelt interessant gangbro eller i lige linjer, hvis du ønsker gangbroen til at se gamle.

Gummi

Offentlige legepladser bruger ofte genanvendt gummidæk som base for legeplads gulvet. Genvindingsvirksomheder tage gamle dæk og male dem i små stykker, indtil de oprette gummi barkflis. Dette vil ikke nedbrydes næsten så hurtigt som træflis. Men da gummi forværres over tid og regnvand vil sive ned væk nogle af de giftige elementer anvendes til fremstilling af gummi, holde gummi barkflis fra mad haver og indeholdt i parametrene for vej.

Plast

Genanvendt plast indkøbsposer og sodavandsflasker gøre smuk planker af pyntede. Designe en gangbro gennem haven med plast tømmer at holde trafikken væk fra jorden. Denne gangbro er især velegnet til fugtige områder hvor regnvand kan være langsomt at dræne. Da den plast pyntede ikke har den samme styrke som træ, begrænse brugen af det at lave gangbroer og bruge træ til forhøjede områder.

Glas

Sælgere af genbrugsglas aggregater tage gamle glas og bryde det i stykker. Selvfølgelig, er glasset skarpe og ikke egner sig til som et materiale til en gangbro, så de tumler det med sand, indtil kanterne er glat som strand glasset. Du kan købe glas samlede i individuelle farver samt blandinger, afhængig af dine ønsker. Udfyld grænserne for din gangbro med inert glasset i en slående effekt, der ikke vil skade miljøet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com