Sådan Paint beton til at ligne sten

April 16

Før du er klar til at male alle betonoverflade til at ligne sten, skal du vælge hvilke farver stenen vil være. Bemærk at ingen sten er en ensartet farve. Der er en grundlæggende baggrundsfarve, så lille mottles eller pletter i andre farver. Vælg din maling eller pletten farver i overensstemmelse hermed, med én primære baggrundsfarve og mindst én eller to gratis farver for pletter og pletter i stenen. Fordi beton er så porøst, kan du bruge specielle maling eller pletten betonelementer til at opnå de bedste resultater.

Instruktioner

•Klart nogen møbler eller andre store materialer fra beton, derefter feje den ren for snavs og, om nødvendigt, skrabe ud noget. Lad enhver fugtig sektioner af beton lufttørre, indtil de er helt tørre.

•Tape off nogen områder, der ikke er beregnet til at blive malet, ved hjælp af enten afdækningstape eller maler tape.

•Paint beton med to frakker af primære sten farve du har valgt. Brug enten en rulle eller en pensel til at anvende maling, afhængigt af størrelsen af området skal males. Lad malingen tørre efter hver frakke.

•Wad en plastik købmand taske op til en kugle og dyppe dette i en af gratis paint farver du har valgt. Bemale malingen på tværs af din betonoverflade, klappede det på plads med pose i stedet for at tørre eller børstning.

•Gentag dip og daub processen med andre porøse materialer, såsom forede up silkepapir, hav svampe eller mesh brusebad bolde, til at tilføje sort til den tekstureret mønster, du opretter. Du kan også holde med plasticpose, hvis du kan lide mønstre, hvis det skaber. Det er kunst, så der er ikke en rigtige måde. Kan du eksperimentere på et bord eller mindre synligt sted til at finde ud af, hvilket giver den mest tiltalende tekstur for dig.

•Brush en fjer duster på tværs af den våde maling overflade til at hjælpe med at blande farverne sammen.

•Wait indtil den maling, du har anvendt er helt tørret, derefter afslutte med en frakke af klar maling, pletter eller lak at beskytte den malede overflade.

Tips & advarsler

  • Du kan også oprette en regelmæssig murværket eller sten mønster ved at skære et stempel af Styrofoam, dypper det i en af gratis maling farver og trykker det jævnligt på betonoverfladen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com