Hvordan kan jeg fortælle, hvis mit hus Windows er dårlig?

April 16

Du kan fortælle, hvis vinduerne i dit hjem skal erstattes ved at fremsætte et par bemærkninger og gøre nogle tests. Nogle gange, når windows er slidt op udfører ikke de som de engang gjorde, og dette kan øge din utility regninger. Vinduer, der skal erstatte vil vise nogle slid og ælde.

Frost og kondens

Når din windows skal udskiftes vil de konsekvent ophobes frost i vintermånederne. Dette skyldes sandsynligvis en udsivning. Hvis lækagen kommer fra omkring basen og det ikke kan repareres med caulk, skal vinduerne udskiftes.

Kolde temperaturer

Hvis du sidder med windows og sig synes at blive koldere der end i resten af huset, har du sandsynligvis brug for nye vinduer. Området omslutter vinduerne er iført og er i stand til at holde den kolde luft. Windows i denne tilstand er sommetider ud over reparation og det er bedst at erstatte dem, før tilstanden bliver værre. Løse problemet tidligt vil bidrage til at undgå at skulle udskifte vinduer i koldt vinter.

Slid og ælde

Tag et kig på dine vinduer inde og ude. Kig på nogen træ. Hvis din windows synes at være iført på grund af rot og forfald, bør du udskifte dem. Ingen mængde af caulking vil løse dette problem. Til sidst, vil din windows begynder at smuldre og falde fra hinanden.

Fastklemte Vinduer

Hvis din windows ofte få fast eller sidder fast, kan du overveje at udskifte dem. Ændring i temperaturer år efter år kan forårsage træ til at udvide og kontrakt og i sidste ende windows mister deres oprindelige form. Hvis din windows kan ikke længere gå op og ned uden problemer, har de sandsynligvis ekspanderet ud over deres oprindelige størrelse. Luft og vand vil nu kunne sive gennem vinduet ved hjælp af karmen. Effektiviteten af din windows afhænger af dem passer pænt og glat i de spor, der aktiverer dem til at gå op og ned.

Fugt og skimmel

Fugt siver ned gennem vinduerne kan føre til mug, som er farlige. Hvis windows ikke kan repareres for at holde fugt, skal de udskiftes.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com