Sådan monteres en transportabel ildslukker

April 16

Transportable ildslukkere anbefales i din garage, bryggers og køkken. Langt størstedelen af beboelse brande begynde i køkkenet og det er afgørende, du har en brandslukker monteret i en bekvem beliggenhed bør udvikle en nødsituation. Mest boligarealer anbefales en ABC type ildslukker. Disse ildslukkere kan blive brugt på de fleste brande, herunder træ, papir, klud, fedt, samt elektriske.

Instruktioner

Montering af en brandslukker

•Indstil det bedste sted for din ildslukker. Denne placering skal være praktisk, men også af vejen så det vil ikke være konstant stødte eller forstyrret. Montering ved siden af et kabinet er ideelle, men mange boligejere ønsker for enheden for at være ude af syne. Under køkkenvasken, eller i en lavere rum af øen (hvis tilstede) er begge centrale placeringer, som er let tilgængelige.

•Tag væg monteringsbeslag fra en ildslukker. Bruge beslaget som en guide til at vælge den endelige installation holdning. Når bestemmes positionen, skal du bruge niveau at gøre visse beslaget er niveau og firkantet. Beslaget vil også fungere som din skabelon. Brug en blyant til at markere to hole steder på væggen eller kabinet til at matche monteringsbeslaget. (Bemærk: nogle modeller vil have ekstra huller til montering.)

•Drill pilot huller i midten af hver mark. Brug 1/8-inch bit til at bore i en dybde af ca 3/4 tommer. Holde drill niveau og pladsen med overfladen, så de pilot huller vil guide skruer i på den korrekte vinkel.

•Hold beslag på plads over huller og indsætte en af skruerne. Bruge boremaskine eller skruetrækker til at sikre skrue på plads. Gentag for den anden skrue, er visse begge er flush og sikkert på plads.

•Monter ildslukker på beslaget, sikre det på plads med bæltet eller andre vedhæftede enhed afhængigt af mærke og model du har købt. Fjern ikke pin fra brandslukker til enhver tid undtagen når slukning af brand.

Tips & advarsler

  • Oplyse alle i hjemmet af placeringen af brandslukker. Skal det nogensinde skal bruges Husk at P.A.S.S. P: trække pin; A: sigter basen af flammer; S: presse udløseren; S: feje fra side til side.
  • Kontrollere afgift sporvidde på ildslukker på en regelmæssig basis. Hvis det er nogensinde ud af rækken "OK" eller "God" bør det være til tjeneste, eller erstattet.
  • Hvis du installerer i en kommerciel indstilling, skal ildslukker være monteret i et almindeligt syn og mellem 3 1/2 og 5 fødderne over gulvet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com