Sådan landskab for et hjem med nøddetræer

April 16

Sådan landskab for et hjem med nøddetræer

Nøddetræer kommer i dusinvis af sorter. Bedst plantet i fuld sol og givet masser af plads, trives nøddetræer overalt i USA. Plante enkelt mandel træer for deres pryd kvalitet, men plante mere end én, hvis du ønsker en afgrøde. Plante sort valnød pas hvis du ønsker en stor skygge træ med værdifulde træ, men på hvad du plante under det. Plant engelsk valnød for skygge og mad for dyrelivet eller japansk valnød for dens store blade og små størrelse. Plante eg, hvis du vil have mad til egern og en dejlig skygge træ.

Instruktioner

Placeringsvalget

•Survey din ejendom omhyggeligt før plantning nøddetræer. De har brug for masser af plads og sun at være sund. Se lyset ændrer løbet af flere dage til at lære, hvor områder i fuld sol er placeret.

•Find ud hvor nytte og kloak metrolinjer er placeret. Mange nøddetræer har store, dybe root zoner, der kan forstyrre underjordiske strukturer. Glem ikke at kigge op, også. Plantning nøddetræer under magt eller telefon linier vil resultere i du skulle top eller skære ned i træet i så lidt som 10 år.

•Plant nøddetræer godt tilbage fra indkørsler, gader, fortove, ejendom linjer og dit hjem. Faldende nødder kan være et problem for fodgængere, trafik og naboer. En sort valnød falder fra baldakin af en 70-fods træ kan bule en bil. Nødder kan også være et irritationsmoment, når de falder på dit tag om natten, og kan udfylde screenede tagrender på en dag, hvis grene overhæng huset.

Forskellige udvalg

•Vælg nut tree sorter efter din klima og træer kulturelle krav. En god tommelfingerregel er at vælge træer der er hjemmehørende i dit område. Rød og pin eg, kastanje, sort valnød og buckeye er hjemmehørende i nordlige regioner, mens mandler, pecan og live oak vokse godt i syd.

•Pick nøddetræer, der klarer sig godt i din type af jord. Fordi deres rødder er brede og dybe, kan ændring af jord til dem være en stor og dyr opgave. Mange nøddetræer--som hestekastanje, hickory, engelsk valnød og næsten alle eg sorter--gøre godt i dyb loam med nogle ler. Mandler, pecan og pistacie foretrækker sandstranden, godt beluftet jord, der dræner godt.

•Vælg nøddetræer for din landskab for deres ornamentale skønhed, deres skygge, deres wildlife potentiale, eller alle tre. Plante et enkelt mandel, hvis du ønsker sin smukke forår blomster, men ikke møtrikker. Plante tårnhøje sort valnødder og eg for skygge, falde farve og rigelig mad kilder til egern og andre små dyreliv. Prøv Ohio buckeye for sin smukke forårsblomster, attraktive nødder og dyb skygge.

Følgesvend plantning med nøddetræer

•Vælg passende ledsagere til udplantning under nøddetræer. For eksempel kan græs være svært at vokse i nærheden af stammen af en nut tree. Prøv engelsk vedbend og myrtle, som overfladisk rodnet og spredes hurtigt. Ivy klatrer, mens myrtle har blanke grønne blade og små lilla blomster i foråret.

•Plant skygge-elskende stauder, og enårige nær nøddetræer. Spredning en 3-fod ring af barkflis i en dybde af 2 til 4 inches rundt et par af nøddetræer, så grænsen dem med Hostaer eller sengetøj begonier til en attraktiv, velplejet udseende.

•Undgå at plante magnolia, apple, fyrretræer eller Rhododendron nær valnød, hickory, sort valnød, butternut eller engelsk valnøddetræer. Disse nøddetræer producerer et stof kaldet juglone, som er giftigt--især sort valnød. Plantearter, der er immune over for juglone, sådan ahorn, forsythia, elm, skarntyde og viburnum, i stedet.

Tips & advarsler

  • Find køkkenhaver langt fra sort valnøddetræer. Deres rødder udskiller juglone og kan nå så vidt 100 fod fra stammen af et modne træ.
  • Vær forsigtig, når der klippes i nærheden af stammen af en nut tree. De har store overflade rødder, der kan nemt blive beskadiget af plæneklipperen vinger. Omvendt, rødderne af træer kan skade en plæneklipper.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com