Det bedste tidspunkt at plante Crape myrter

April 16

Det bedste tidspunkt at plante Crape myrter

En kinesisk havearbejde ordsprog siger at det bedste tidspunkt at plante et træ var 20 år siden, den næste bedste tid er nu. American horticultural visdom giver flere synspunkter om Hvornår er det bedste tidspunkt at plante en crape myrtle (Lagerstroemia spp.). Så længe rødderne ikke tørre ud, kan en crape myrtle plantes enhver tid af året jorden ikke er frosset. Undgå tidspunkter af året, der er alt for varmt eller tørt, da det øger stress til anlægget og kræver flere kræfter at holde anlægget i live.

Typer

Hundredvis af sorter af crape myrter eksisterer og variere i modne størrelse fra træer 30 fod høj dwarf buske kun 18 inches høj. Disse løvfældende planter køre hele viften i størrelse i mellem og silhuetter, der omfatter gravhøje til opretstående ovaler, vaser eller overordnede cirkler på toppen ental eller flere kufferter. Det gør ingen forskel blandt kultivarer Hvornår man skal plante. Dog har brug for større-størrelse planter mere pleje under plantning for at bevare den rod ordning i forhold til mindre planter.

Plantning sæson

Det bedste tidspunkt at plante en crape myrtle er i foråret til forsommeren, ifølge den amerikanske nationale Arboretet, især i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 7 og 8. I zone 9 opstår plantning når som helst, men bedst når temperaturerne er ikke for varmt og der ikke er en tørke. Nøglen til succesfuld plantning af eventuelle crape myrtle kunstvanding bagefter for at opretholde en jævnt fugtig jord for at fremme hurtigere rodvækst og plante etablering.

Efterår og vinter spørgsmål

I milde vinter regioner er det muligt at plante crape myrter i efterår og vinter, da jorden sjældent eller aldrig fryser. I virkeligheden, i sydøst foretrækkes efterår plantning--oktober og November--ofte af gartnere som varmt og fugtigt efterår jord, køligere temperaturer og planter ind hviletilstand tillader rødder til at vokse og etablere godt før næste sommervarme. Plantning crape myrter i efterår og vinter kan være mere problematisk med hensyn til kunstvanding. Du skal ikke kingsize rodklump af den nyplantede crape myrtle, men også ikke lade det tørre ud, selv om temperaturerne er cool. Våd jord fremmer rot og svampesygdomme, mens tør jord efter plantning svækker og dræber rødder.

Plante tilgængelighed

Container-vokset crape myrter er meget lettere at plante og etablere i forhold til gravet op eller rullede og burlapped planter, ofte kaldet B & B. containere tillade rødder til at vokse i et volumen på jorden og forbliver helt intakt medens plantning processen. Grave op en crape myrtle i marken eller fra en etableret landskab resulterer i store tab i rodsystemet. Frisk gravet og rullede og burlapped crape myrter er bedst plantet når planterne er i dvale. Undgå omplantning under varmen i foråret og sommeren som øget vanding er nødvendige for at opveje tab af rødder og sørge for den grønne vækst på tværs af alle grene. Fokusere på meget tidlige forår eller falde når bladene begynder at falde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com