Hvordan til at dræbe bruser skimmel

April 16

Brusebade er fælles steder at se skimmelvækst. Skimmelsvampe trives i brusere på grund af overdreven fugt og manglende ventilation. Mug gør dit brusebad ser beskidt og uinteressante. Derudover kan støber forårsage sundhedsproblemer såsom hoste, hvæsen, åndedrætsbesvær og tilstoppet næse. Det er vigtigt at dræbe bruser skimmel, ikke kun for at få dit brusebad søger ren igen, men også for sundheden for dig og din familie. Du kan dræbe skimmel i bruseren ved hjælp af naturlige produkter, eller du kunne bruge kommercielle rengøringsmidler og kemikalier til at dræbe mold.

Instruktioner

Naturlige metoder

•Kombiner 2 teskefulde af tea tree olie med 2 kopper vand i en sprayflaske. Ryst flasken godt, og spray blandingen i den støbte bruser. Lad blandingen til at trænge ind i overfladen uden skylning. Lugten af denne blanding er meget kraftfuld, men vil gå væk i et par dage, sammen med formen.

•Sæt om 20 dråber af grapefrugt frø ekstrakt i en sprayflaske med 2 kopper vand. Ryst godt og spray i den støbte bruser. Igen, ikke skylles produktet fra areal.

•Fyld en sprayflaske med noget hvidt destilleret eddike. Spray det støbte område uden skylning for at dræbe mold.

•Mix 1 gallon varmt vand med 1 kop borax pulver. Påfør blandingen til støbte brusebad med et krat pensel. Arbejde blandingen ind i støbt området ved at skrubbe kraftigt. Tørre væk løsnede formen med en tør klud. Skyl ikke borax fra bruseren. Så resterne af løsningen at trænge igennem overfladen vil forhindre mug fra vokser der i fremtiden.

Ikke-naturlige metoder

•Åbn badeværelse vinduer og tænde udstødning fan. Dette vil reducere eksponering for dampe udsendes fra kemikalier og støber.

•Kontrollér en løsning på 50 procent vand og 50 procent klart ammoniak i en sprayflaske. Spray den støbte brusebad med løsningen. Tillad ammoniakopløsning til at trænge ind i området i et par timer. Skyl med rent vand, og tør med et håndklæde.

•Kombiner 1 gallon varmt vand med 1 kop af klor blegemiddel hvis du ikke ville hellere bruge ammoniak. Du kan også bruge ilt blegemiddel i stedet for klor blegemiddel, hvis du har farvet injektionsmørtel eller en bruser overflade, der kan blive beskadiget af blegemiddel. Ilt blegemiddel er sikker på farverne.

•Scrub brusebad med blegemiddelopløsning. Tør de løsnede mug uden skylning blegemiddel fra bruseren. Igen, så løsningen at trænge bruser overflade vil forebygge fremtidige skimmelvækst.

Tips & advarsler

  • Brug gummihandsker, når du bruger klor blegemiddel eller ammoniak. De kan irritere huden.
  • Kombiner aldrig blegemiddel med ammoniak til rensning. Dette kan producere skadelige dampe, der er farligt for dit helbred. Borax pulver er giftigt ved indtagelse. Vær forsigtig, når børn eller kæledyr er i nærheden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com