Hvordan man dyrke tømmer bambus

September 30

Bambus industri er på fremmarch som flere mennesker opdager de vidunderlige evner af dette anlæg. Bambus kan gøre noget fra trægulve til bløde håndklæder. Bambus gør sådan en stor tømmer produkt fordi planterne kan vokse op til seks inches om dagen og fuldt moden inden for fire til seks år, i modsætning til andre tømmer træer, hvilket kan tage op til 150 år til at modnes. Vokse din egen bambus og nyde den som en hårdfør haveplante eller et simpelt middel til at nå stærk, miljøvenlig tømmer.

Instruktioner

•Scout ud af en korrekt placering til dyrkning af bambus. Placeringen skal i det mindste delvis skygge, men bambus vokser større og hurtigere i mindst seks timer i fuld sol om dagen.

•Calculate pladsen har brug for din bambus plot. Hver bambus plante behov mindst fire fødder af plads mellem det og dets nabo. Hvis du ønsker at vokse nok bambus for at sælge tømmer til en stor forhandler, du har brug for tønder land. For mindre, private jordlodder skal du måske bare et par kvadratfod af plads. Oprette et kort for dit område; beregne areal i området (Multiplicer bredde af længden af plottet) og afgøre, hvor mange fire fod kvadrater er i din plot. Dette fortæller dig hvor mange bambus planter kan du forvente at vokse i den tildelte plads.

•Uproot alle de ukrudt og sten i området. Løsne alle jord og fjerne så meget snavs fra området som muligt.

•Test fugt opbevaring af din jord. Bambus planter nyde jord, der ikke bevarer for meget vand. Nyd den frisk jord og lad det tørre i to minutter. Afhente en håndfuld af jorden og knuse den i din håndflade. Watch for enhver vand, der siver ud. Hvis en stor mængde af vand siver ud, erstatter jorden. Frigive din greb på jorden og undersøge dens form. Det bør foråret tilbage ind i en fluffy bunke jord. Hvis det bliver i form af din lukket knytnæve, ændre det, fordi jorden indhold vil være for høj til at opretholde din bambus planter. Høj jorden betyder en masse væskeophobning, som kan dræbe din bambus plante.

•Sæt din bambus stilk eller jordstængler, i en 2 til 3 tommer dybt hul. Bring jorden omkring rødderne til at støtte Rhizomet sikkert.

•Kapacitet din bambus plante generøst efter plantning. Fortsæt til vand din bambus planter mindst en gang om ugen, mens de vokser. Vand oftere hvis bladene af planten begynder at krølle. Dette er et tegn på dehydrering.

•Tilføj en 2-tommer-tykke lag af barkflis omkring hver bambus rhizom. Dette holder de lavvandede rødder af planten varme og beskyttet.

Tips & advarsler

  • I stedet for at smide gamle rødder og pinde du finde mens du till jorden, skal du føje dem til en kompostbunke. Når de nedbrydes, gør de en nærende kompost til din bambus.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com