Hvordan til at skifte olie på en GMC Canyon

April 17

Hvordan til at skifte olie på en GMC Canyon

Sure, ændre olie på bilen ikke er din yndlings ting at gøre. Min far var altid skiftende hans hver 3.000 miles, og han lærte mig at skifte olie på min bil, så snart jeg havde mit kørekort i hånden. Vores nabo elsker hans GMC lastbiler og han raves om sin Canyon. Hvis du er hands-on eller ønsker at lære at skifte olie i din GMC Canyon, er her en trin for trin guide til at hjælpe dig med processen

Instruktioner

Er du klar til en forandring?

•De GM køretøjer er nu udstyret med GM olie liv System. Dette system faktisk registrerer bilens hastighed og motoren temperatur og kan løbende overvåge driftsbetingelser. Dette hjælper med at afgøre, hvornår det er tid til at skifte olie. Dette system kan faktisk overvåge din personlige kørevaner og din områdets klima tilstand at lade dig vide, præcist Hvornår er tid for dig at gøre en olie ændre. Når lyset tændes, kommer du. Det er så simpelt. Det vil spare dig penge og hjælpe med at reducere olie spild.

•Nu at du er klar, det første skridt i et olieskift for GMC Canyon er at få de gamle ting ud derfra. Olien afløb ud af bundkar allernederst i din motor. Olien er holdt i af en bundprop, der ligner en stor bolt i bunden af gryden.

•Før du fjerne olien bundprop, Sørg for at du har en container placeret nedenunder olie afløbet til at fange den gamle olie. Er ikke sjovt at tilbringe resten af dagen rengøring spildt olie efter en ændring. Når du fjerner bundproppen, lade det falde ind i toppen af beholderen. Der er en skærm på toppen, der vil holde det fra at falde ind i de gamle ting. Lad alle olien løbe ud, så Udskift bundprop, stramning det lunt, men ikke for hårdt. Sætte hætten på den gamle oliebeholder, så du kan aflevere den på en placering, der accepterer brugt olie--vil Full-service tankstationer, Goodwrench steder eller enhver GMC servicecenter tage dem. Føle sig godt om gøre noget miljøvenlige samt og genanvendelse din olie spild.

•Next du nødt til at fjerne din gamle oliefilter. Ved hjælp af en olie filter skruenøgle, slå filteret mod uret, indtil det er gratis. Vær forsigtig med det, det er stadig fuld af gamle olie, som kan spill og gøre noget rod.

•Med den gamle olie ud og gamle filter ud af den måde, det er tid til at sætte ændringen i olieskift. Men før du installerer den nye oliefilter, du skal få det klar. Før du skrue den nye oliefilter i sted, smøre gummipakning på slutningen af filteret med nogle nye olie. Næste, udfylde den nye oliefilter med olie til ca 2/3. Det er ok, hvis du går over dette beløb, det betyder bare, du kan spilde en smule når du skrue det på. GMC Canyon kan bruge filtre som Hastings--OEM direkte Fit udskiftning Full-Flow Lube Filter, Spin-on Filter, 3 OD, 3 1/2 længde, jeg pakning inkluderet, erstatter GMC 25010251; Baldwin B31. Disse opstille nemlig omkring $5,50 i de fleste auto del butikker. Hvis du er en Penzoil fan kan du bruge en PZ-48 Pennzoil oliefilter eller PO-48 Performax

•Carefully skrue af nyt oliefilter på plads. Husk, det har olie i det, så glem ikke at holde det oprejst. Filteret vil skrue på uret. Du behøver ikke en skruenøgle til at installere den nye oliefilter. Skru den på så stramt som du kan få det med den ene hånd. Overtightening er dårlig som den oliefilter kan fratage sine tråde og forårsage en lækage. Naturligvis kan ikke stramme det nok forårsage en lækage. Så skrue filteret på så stramt som det vil gå med den ene hånd.

•Nu er du klar til at fylde motoren med olie. Skru olie fylde hætten og indsæt din kanal. Enkelt quart og 5-kvart beholdere vil arbejde. Jeg bruger Castrol GTX for GMC Canyon (omkring $8 a gallon). Kun fylde olie 3/4 af vejen fuld! Vi er næsten færdig...

•Hvis du er nybegynder eller professionel du stadig ønsker at kontrollere din olie niveau, før du giver dig selv et klap på ryggen. Det er vigtigt at kun fylde olie 3/4 af vejen fordi der kan være nogle olie i der vi har ikke tegnede sig for. Kontrollere din olie og tilsæt mere indtil du er på det rette niveau. Sørg for at sætte din olie cap tilbage på! Du ønsker ikke at starte en motor brand fra din olie spray.

Tips & advarsler

  • Hvor ofte bør drivere ændre deres motorolie? Fælles praksis i branchen antyder, ændre et køretøj olie hver 3.000 miles, mens andre foreslår, at længere intervaller som 5.000 og 7.000. GMC eksperter vil sige at hvis du ejer en GM køretøj, du kan lade bilen fortælle dig, Hvornår er tid til en olie ændre. GMS patenterede olie liv System kan fordoble eller endda tredobbelt tid mellem olieskift sammenlignet med traditionelle 3.000-mile henstilling simpelthen ved at evaluere kørselsforhold.
  • Over er 97 procent af GM køretøjer sælges i USA udstyret med GM olie liv System. I dag, er der mere end 31 millioner GM køretøjer på vejene, der er udstyret med olie liv System i USA Selve systemet bruger en algoritme, der sporer motorens omdrejninger og temperatur og forudsiger olie liv baseret på disse parametre og driver brug.
  • Aldrig ændre din olie, mens motoren er varm! Lad den køle i et par timer, fordi varm olie kan brænde dig dårligt.
  • Være sikker på du har et sikkert område at gøre din olieskift. Niveau, solid jorden er et must, så du kan sikkert jack din bil. Jeg anbefaler du lægger noget på indkørsel eller garage gulvet nedenunder motoren i tilfælde af dig spill. Pap eller et stykke krydsfiner er stor for denne.
  • Før du selv begynde at gøre din olieskift, skal du sørge for de dele, du har brug for at få arbejdet gjort.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com