12 af 24 fod over jorden Pool landskabspleje idéer

April 18

En over jorden pool kan være en udfordring, når det kommer til landskabsarkitektoniske rundt i området. Den aflange form af en 12-af-24 over jorden pool giver dig et par flere muligheder for landskabspleje end den mere almindelige runde over jorden pool. Bruger naturens gavmildhed og lidt fantasi, vil din baghave ligne en sommer oase.

Højt græs

Give din værftet fornemmelsen af en oase med høje prydplanter græs beplantning omkring din pool. Pyntegræsser kan vokse 5 feet tall eller mere og tjavsede, delikat udseende planter. Pyntegræsser er så lette, at de svajer, selv når det føles som om der er ingen leg rundt, så de altid give nogle bevægelse.

Plante højt græsplanter på tilfældige rum langs omkredsen af din pool. Sætte dem sammen i grupper på to eller tre, som de forekommer i naturen til et mere naturligt look. Placer store sten ved siden af et par af planterne til at give området udseendet af en oase.

Store sten

Hvis du har nogensinde ønsket for store sten kampesten i din landskabsarkitektoniske, er du i lykke. Store faux sten er lavet af harpiks plast og du kan samle dem lige på stedet - du behøver ikke engang en kran til at levere dem. De ser så fast, at selv lukke op de fleste mennesker kan ikke se forskel. Der findes også en boulder vandfald. Bare en eller to af disse kampesten i en seng af naturlige grus vil ændre hele udseendet af din pool og værftet. Kampesten kan placeres tæt over jorden pool sammen med et par af ivy planter, der kan vokse op ad siderne af din faux rock.

Sten paneler

Ændre hele udseendet af din baghave, når du bruger sikringsanlæg sten paneler til at gå omkring din pool. Panelerne forvandle din pool til hvad der ligner en spa, lavet af sten. De er letvægts harpiks plastic og er så realistisk, søger at dine naboer vil synes, du havde en mason gøre arbejdet. Panelerne omgiver hele uden for puljen, at give dig udseendet af en naturlig sten mur. Dette kan bruges alene som en landskabspleje idé eller du kan plante nogle buske langs bunden af pool vægge til at bringe nogle farve til området.

Post og jernbane hegn

Aldrig undervurdere charme af post og jernbane hegn og hurtig-voksende klatring planter. For at bryde op længe span af pool væg, sætte op to små områder af post og jernbane hegn med et lille område dug ud nedenunder til udplantning. Sætte disse nær poolen i det område, der er set mest. Bare en del af hegnet i hvert område er nok til at nedtone pool væg. Plante morgen herligheder, ivy og eventuelle andre hurtig-voksende klatring planter nedenunder hegnet områder. Dette er ikke en overvældende look og vil gøre underværker for at tilføje et stænk af farve til landskabspleje af din pool. Hvis du har brug for belysning til puljen, skal du tilføje en høj post til den ene ende med en lampe eller spotlight rettet mod din pool.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com