Instruktioner til hvordan man laver en Cedar legesæt

April 18

Opbygge en cedar legetårn i din baghave tillader dig at oprette flere legetøj-i-én for dine børn. Sandbeholderne blive byggeri zoner, platforme blive raket skibe, dias bliver taglemme og gynger Lad børn flyve. Dette arbejdskrævende projekt bygget af cedertræ vil vare længe nok til dine børn til at oprette en barndom fyldt med minder, og som din voksne børn vil senere se deres egne børn, bygge.

Instruktioner

•Lay ud af størrelsen af din cedertræ play sæt. Planer om at opbygge to kasser med platforme, forbundet med en vandret linje for gynger. Gøre hver kasse stor nok for børn at klatre på og til at rumme ting som dias og sandkasser.

•Dig huller for støtten stillinger på de fire hjørner af hver boks. Grave hvert hul til en dybde af 4 fødder. Sætte i 6 inches af grus til dræning og tilføje cement til 2 fødder. Lad det tørre natten over i cement og sætte 4 x 4 cedar indlæg i hullerne. Gøre stillingerne længe nok til at nå toppen af platformen. Udfylde hullerne med cement og bered stillinger, så de er lige. Lad indlæg tørre natten.

•Skru 2 af 6 cedar tømmer rundt i bunden af en kasse. Skrue gennem 2 af 6 og i Hjørnestolperne, ved hjælp af galvaniserede skruer og en boremaskine. Fyld kassen med sand.

•Skru 2 af 6 tømmer omkring Hjørnestolperne så toppen af 2 af 6 er i højden du vil din platform. Tilføj denne indramning omkring Hjørnestolperne i begge bokse.

•Installer tværbjælke bøjler på de platform indramning og hænge 2 af 6 cedar strøer til begge bokse. Skrue tværbjælke bøjler til rammen og skub strøer i bøjler. Skrue gennem bøjler og i strøer at sikre dem på plads.

•Deck din platform gulvbelægning med 1 x 4 cedar planker. Køre plankerne den modsatte retning af dit gulv bjælker. Skrue gennem plankerne og ind på strøer.

•Build gelænder på tre sider af en kasse. Installere en 2 x 4 cedar ramme omkring 35 inches højere end dækket gulvet. Skrue din 1 af 4 cedar planker på bunden og toppen rammen af boksen, positionering, de pyntede lodret. Plads, de pyntede tæt nok sammen, en standard soda ikke kan passe i mellem og skrue pyntede i rammer på toppen og bunden.

Hæng en plastic slide fra midten af den åbne side af denne boks. Skrue slide til strøer og placere bunden på jorden, så det er flush. Bygge rækværk fra siden af diaset til Hjørnestolperne, på samme måde du bygget fuld rækværk. Dette omslutter fuldt denne boks.

•Build gelænder på to sider af den anden boks, forlader to sider åbne. Opbygge en stigen går op til fortet ved hjælp af 2 af 6 cedertræ til siderne af din stige. Skrue i 2 af 2 cedar trinene tæt nok mellemrum at dine børn let kan klatre op ad stigen. Skære stigen enderne til 45-graders vinkler og knytte dem til en åben side med tværbjælke bøjler. Skru tværbjælke bøjler i udformningen og skub stigen til tværbjælke bøjler. Skrue gennem stigen og ind i tværbjælke bøjle at sikre stigen på plads. Tilføje rækværk, der går fra stigens side til hvert hjørne post.

•Build en klatrevæg. Opbygge en ramme ud af 2 x 4 cedar samme bredde som den endelige åbning på din boks. Gør rammen længe nok til at nå fra platform gulvet til jorden med en lille vinkel til sikkerhed. Brace udformningen med flere ekstra 2 x 4 cedar seler. Dække rammen med cedertræ 1 x 4 brædder. Tilføje mund og hånd holder. Placere dem så børnene kan nemt nå dem og tumler dem så de ikke er i en lige linje. Skrue gennem lastrum og i cedar, og sørg for de er skruet ind i udformningen og ikke bare plankerne. Skære den øverste indramning til 45-graders vinkler og installere tværbjælke bøjler til at hænge den klatrevæg. Bor et hul i toppen af klatrevæg, midt i den. Tråd tunge reb, klatring reb gennem hullet. Binde det i en stor knude bag væggen. Gøre det samme i bunden, så børnene kan bruge rebet til at trække sig selv op ad væggen men rebet er ikke gratis, swingende.

•Angle 2 x 4 cedar fra hvert hjørne post så de mødes i midten af hvert tårn, at skabe et højdepunkt. Skrue dem sammen på toppen og skrue dem til stolperne med galvaniserede skruer. Hænge en presenning over hvert tårn til at give et skyggefuldt område for børnene at spille. Hæft tarp til indramning til at fastgøre den på plads.

•Sæt tværbjælke bøjler til et hjørne post på hver kasse, og sørg for de er direkte overfor hinanden. Hænge 2 af 6 cedar tværbjælke i tværbjælke bøjler og skrue gennem tværbjælke bøjler til at sikre tværbjælke på plads.

Hæng svinger fra at tværbjælke. Bore gennem tværbjælke og hænge galvaniseret swing kroge i tværbjælke. Tråd toppen af swing's kæde på swing krog. Hold den anden swing kæde til tværbjælke og mark placeringen for den anden swing krog. Tilføje så mange humørsvingninger som du har plads til mellem de to bokse, og sørg for du lader plads nok mellem gynger at minimere børn svinge ind i hinanden. Efterlad et mellemrum på ca 8 til 12 inches mellem gynger.

Tips & advarsler

  • Tilføje forskellige typer af gynger fra dit center bar som dæk gynger eller svævefly.
  • Dække jorden omkring dit legetårn med gummi chips til at forhindre skader fra falls.
  • Har en professionel inspicere dit legetårn for at sikre det er sikker til brug.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com