Tropiske & løvfældende frugtavlsplanter

April 19

Tropiske & løvfældende frugtavlsplanter

Videnskabeligt, er frugt en blomst plante udviklede, frø-holdige æggestokken. Dette kan bestå af en bred vifte af produkter fra ærter til agurker til jordnødder. Til fælles brug, er udtrykket frugt, generelt anvendes i forbindelse med kendte kulinariske programmer. Mange frugt i denne sammenhæng er botanically kategoriseret som "simple kødfulde frugter" eller "flere frugter."

Simpelthen kødfulde versus Multiple

Simple frugter kommer fra en enkelt, modnet æggestokken og omfatter kødfulde sorter, såsom avocadoer, guavabær og ferskner. Flere frugt er fremstillet af en klynge af flere modne æggestokkene inden for en enkelt blomst, som i tilfælde af morbær og figner. Disse frugter er derefter yderligere kategoriseret efter talrige faktorer, såsom hvor det vokser og plante adfærd. Eksempler på disse yderligere kategorier frugt anses for at være tropiske eller løvfældende.

Tropiske frugter

Tropiske frugter har en oprindelse og kommercielle voksende tilstedeværelse i regioner, som har tropiske klimaer. Disse afgrøder er flerårig, stedsegrøn og kræver temperaturer højere end 50 grader Fahrenheit for at trives. Tropiske områder i hele verden omfatter regioner i Sydamerika, Caribien og de Forenede Stater som Florida, Californien, Puerto Rico og Hawaii. To af de mange tropiske frugt afgrøder i disse områder omfatter avocadoer og guava.

Avocado

Avocado eller Persea Americana er en simpel kødfulde frugter i berry form, og er naturligt hjemmehørende i troperne af Amerika. Også kaldet alligator pære, har avocadoer en olieindhold på op til 15 procent. De består af smøragtig papirmasse indkapslet omkring en stor frø, med hud, der varierer i tekstur og tykkelse. Modne avocadoer er grøn, lilla, sort eller rødlig farve. Avocado træer vokse op til 65 fødder i højde. De er klassificeret i familien Lauraceae, bestille Magnoliales, klasse enkimbladede.

Guava

Guava (Psidium guajava L) er hjemmehørende i tropisk Amerika og er en simpel, kødfulde frugter bær med mange små, brune frø. Guava kødet er pink, hvid, rød eller gul og er indkapslet i en peeling, der spænder fra gul til grøn. Guava træer vokse op til 20 fod i højden, med guava frugten vejer op til tre pounds. Guava er klassificeret i familien Myrtaceae, bestille Myrtales, klasse enkimbladede.

Løvfældende frugt

Løvfældende frugt er frugter, der vokser på en flerårig plante, der mister sine blade sæsonmæssigt. De fleste løvfældende frugtavlsplanter mister deres blade om vinteren og er fordelt over hele verden. Figner og ferskner er to af de mange sorter af løvfældende frugt afgrøder.

Figen

Figen er en almindelig betegnelse for medlemmer af slægten Ficus og er kategoriseret som en multiple frugt. Over 800 arter af figner vokser på træer eller buske lige op til 50 fod i højden. Indfødte til Middelhavet, figner er blevet indført i hele verden til regioner, der har tempereret klima. Dette omfatter USA, hvor figner dyrkes kommercielt i forskellige stater som Oregon, California, Utah og Texas. Figner har en kødfuld konsistens og en pære-lignende udseende. De er klassificeret i familien Moraceae, ordren omfattede og klasse enkimbladede.

Fersken

Ferskner (Prunus persica) er kategoriseret som simple, kødfulde frugter, der menes at være opstået i Kina. Nært beslægtede vokser blommer og kirsebær, ferskner på træerne der spænder fra 13 til 21 fod i højden. De er fordelt over hele verden og er stærkt dyrket i USA, Australien, Afrika, Japan og Europa. Fersken kødet farver er hvid, pink eller lys orange. De er klassificeret i familien Rosaceae, bestille Rosales, klasse enkimbladede.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com