Værktøjer & materialer, der kræves for Drywall lappe & reparation

April 19

Værktøjer & materialer, der kræves for Drywall lappe & reparation

Nogle gør-det-selv antager, at det tager den magiske touch af en master drywaller hen til skabe jævn, problemfri drywall overflader. Men det rigtige sæt værktøjer gør drywall renovering og reparation muligt for mange niveauer. Bliv fortrolig med værktøjerne bruges til at skære, hænge og finish drywall, samle et sæt og forberede sig på at løse både små patching og store reparationsopgaver.

Målebånd

Denne afgørende layoutværktøj tillader reparatør til præcist markering patches og stykker af drywall før skæring. Den moderne målebånd består af et metal eller plast tapede rullet inden for en nogenlunde firkantet sag.

Drywall Square

Pladsen drywall deler sin form med ordførerens T square, og bygherrer nogle gange referere til dette værktøj som en "drywall T square." En drywaller lægger dette værktøj på tværs af længden eller bredden af et ark af drywall og bruger sin kant til at markere helt lige linjer på tværs af materialet.

Utility Knife

Denne multi-purpose værktøj er alt hvad du behøver at skære gipsvæg. For at skære gipsvæg med en hobbykniv, drywaller bruger værktøjets blade til at score gennem den drywall opbakning papir og snaps ark langs score med en hurtig, kraftig push.

Gips Tape

Gips tape ikke kun dækker sømmen mellem patches og plader af gips, men skaber en robust, strukturelle bånd. Der findes to grundtyper af drywall tape: papir og mesh. Mesh tape er normalt selvklæbende, er papir tape angivet med en gipsvæg fælles sammensatte.

Drywall fælles sammensatte

Fælles stof, er kaldet "mudder" af fagfolk, en tyk, Gipsbaserede gylle anvendes som et plaster på tværs af sømme mellem patches og plader af gips. Mudder tørrer hårdt for at skabe et bånd mellem gips tape og tilstødende stykker af drywall. Derudover bruge drywall fagfolk mudder til at skabe dekorative drywall teksturer på nye installationer og matche eksisterende teksturer ved reparationer.

Drywall Taping kniv

Denne brede-kantet slægtning til den spartel gælder lag af drywall fælles sammensatte over leddene og plader af gips. Ligesom en spartel, tape kniven omtrent halv-cirkel blade tillægger en straight håndtag. Taping kniv knive er tilgængelige i en række forskellige bredder; lille bredder anvende de første par omgange mudder til et fælles og bredere knive gælder den endelige, fjervildt frakker. Tape knive er lavet af plastik eller metal.

Sandpapir

Sandpapir udglatter og figurer tørrede fælles sammensatte. For små reparationer anvendes et ark af sandpapir direkte til hærdede fælles sammensatte. For større projekter tillægger en gipsvæg professional sandpapir specialdesignet gipsvæg-slibning værktøjer, såsom en hånd sander eller pole sander.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com