Former for Patio design

April 19

De fleste ordbøger definerer terrasser som både udendørs og brolagte. Bortset fra disse karakteristiske træk vises terrasser i en række forskellige former, herunder lukkede, udvendige rum, haven rum samt opholdsområde. Mange af de mest populære former for patio design har en dækning, ofte knyttet til en bolig. Andre patio design omfatter buer, pavilloner eller utilitaristiske funktioner, såsom grill- og bålpladser. Med en idé om de grundlæggende former for patio design, kan du skræddersy detaljer der passer til dit budget og personlig stil.

Vedlagte gårdhave

Udtrykket "knyttet gårdhave" typisk refererer til en udendørs gårdhave, beliggende direkte ved siden af en større struktur, især en opholdstilladelse. Taget af mest overdækket, vedlagte terrasser bogstaveligt forbinder til et hjem. En vedhæftet gårdhave tag kan tilslutte direkte til et hjems eksisterende tag ved at binde med hjemmets spær eller knyttet til tagets fascia bestyrelser. Alternativt, en vedhæftet gårdhave tagkonstruktionen kan forbinde til en bygning væg af en støtte bord kaldes en "ledger." Den vedlagte gårdhave spær eller strøer strækker sig på tværs af området overdækket terrasse til at mødes med post-og-beam indramning, der understøtter tagets vægt.

Fritliggende gårdhave

Fritstående terrasser er udendørs terrasser, der sidder på en vis afstand fra tilstødende strukturer. Selv om siderne af en fritliggende gårdhave er som regel åbent til elementerne, kan taget være fuldt dækket med konventionelle tagmaterialer, stå åbent til skyerne eller delvis dækket med dekorative indramning, såsom Dorne eller espalier. Mange fritstående terrasser hvile inden for haver eller dekorative landskabspleje og oprette forbindelse til en opholdstilladelse af asfalterede veje.

Lukket gårdhave

Lukkede terrasser, ofte kaldet verandaer eller screenet i terrasser, er fuldt beklædt og dækket udvendige værelser, der stikker ud fra en tilstødende struktur, som et hjem. Mest lukkede terrasser har væg indramning, udv.beklædning, indvendig vægbeklædning, vinduer og døre. Som et alternativ til fuldt funktionel windows, mange lukkede terrasser funktion screenet åbninger. Som en vedhæftet terrasse sluttes en lukket gårdhave tag til et hjem eller andre tilstødende struktur.

Fælles designfunktioner

Moderne patio design omfatter ofte utilitaristisk funktioner, såsom fødevarer forberedelse områder, apparater og bålpladser. BBQ Grill kan indgå i en gårdhave design simpelthen ved at tillade ekstra plads til en bærbar grill eller ved at installere et indbygget grill med tilstødende bordplader og plumbed-in gas forsyningslinjer. Fødevarer forberedelse områder, komplet med dræn og VVS, er en stadig mere fælles træk af high-end, udendørs levende rum.

Gårdhaven gulve

Boligejere starter ofte en patio designprojekt med en surveyof, flooring materialer. Beton plader og fliser er de mest almindelige typer af gårdhave gulvbelægning materialer. Betonfliser er hovedsagelig støbte beton mursten. Asfaltudlæggere er tilgængelig i en bred vifte af former, farver og teksturer. Selv om tanken om en betonplade måske i første omgang lyder utiltrækkende, dygtige konkrete masons kan anvende et næsten ubegrænset udvalg af farver og teksturer til hældes beton.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com