Sådan transplantation persille, der har en lang, svag stilk

April 20

Sådan transplantation persille, der har en lang, svag stilk

Persille er en velsmagende, duftende urt bruges i køkkenet til et udvalg af retter. Det er en egnet herb for hjemmet haver. Denne årlige urt holder en "blanding" rolle i køkkenet og trives endnu for begyndelsen urten gartnere. Ligesom mange urter, men kræver persille den rette temperatur, jord blanding og sol eksponering til at vokse. Urten gror dog langbenet og svag med for lidt sol eller manglende ernæring. Transplantation persille til en mere passende websted eller pot for at gemme det og tilskynde til bedre vækst.

Instruktioner

•Forbered at omplante persille tidligt om morgenen eller om aftenen at undgå middagsheden. Omplantning persille under varmen i dag tørrer planterødder og kan dræbe persille.

•Vælg og forberede et nyt websted. Finde et sted med god luftbevægelse og seks til otte timer i solen hver dag, og give persille planter 12 inches af plads rundt. Hvis du ikke har en passende udendørs site eller du vil flytte persille indendørs, skal du bruge en lille, 2-3-gallon kande med et drænhul.

•Forbered jorden. Slå 3 inches af organisk kompost ind i top 6 inches af jord i en 12-tommer-dækkende pladsen til at give din persille løs, nærende og quick-afløb jord i det nye websted. Hvis du pottet dine persille, bland organisk kompost med hurtig-afløb pottemuld i lige store dele, og fylde pot 3/4 fuld. Tur 5-10-5 granuleret gødning til plantning webstedet, ifølge producentens anvisninger, at give persille god rode ernæring.

•Anvend en hånd spade for at håndtaget persille ud af jorden, og omfatter en stor rod og jord bold til transplantation. Plante persille i gryden eller nyt websted, i et hul, bredt og dybt nok for rodklumpen.

•Harvest persille kviste til brug i køkkenet og at tilskynde frisk ny vækst. Pull stilke og blade i klaser og afskære dem halvvejs ned stilke.

•Sæt persille på en konsekvent tidsplan med 2 inches af vand hver uge at opretholde jordfugtighed og bruge 1 tomme af organisk kompost for at bevare jordkvaliteten i udendørs haven.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com