Hvordan at justere vand PH

April 20

En swimmingpool kan være en forfriskende landskab indslag på en varm sommerdag. Puljer kræver regelmæssig vedligeholdelse for at køre korrekt. Vandet er sure eller alkaliske niveauet, målt ved pH niveauer, påvirker den pool fysisk konstruktion og sundheds- og wellness af svømmere. Test din pool vand og justere pH-niveau, som kræves for at sikre en sund og behagelig svømning oplevelse.

Instruktioner

•Få en standard pH Test kit fra lokale swimmingpool forhandler. Fjerne en test strip fra sættet. Strimlen er behandlet med kemikalier, der reagerer på vandet i din pool afhængigt af puljens basisk eller syre niveau.

•DIP ene ende af pH teststrimmel i din swimming pool vand. Fjern strimlen fra vandet straks. Hold den tørre ende og observere de våde ende. Det vil ændre farve afhængig af din pool vand pH-niveauer.

•Sammenligning farven på testen strip med det farvekort, der fulgte med pH testkit. Matche den stribe farve til farverne i diagrammet, så anmeld tallet ud for den tilsvarende farve. Dette er din swimming pool pH niveau. I swimming pools er en pH-værdi på 7,4 til 7,6 ideel.

•Tag på din beskyttende gear og fylde din plastikspand 3/4 af vejen med pool vand.

•Tilføj muriatic syre eller natrium bisulfate til vand i spanden til at sænke pool's samlede pH. Bland og Tøm spand vand i swimmingpoolen. Hvis du skal dog hæve pH, tilføje natriumbicarbonat eller soda ash til vandet i stedet. Opløses i vandet, så hæld den modificerede vand i poolen.

Mængden af kemisk du bruge varierer afhængigt af omfanget af din swimmingpool, type af kemiske du bruge til at justere pH-værdien og den oprindelige pH-niveau. Se en swimming pool pH diagram og additiv måling liste--tilgængelige fra producenten af din swimmingpool eller online (Se ressourcer)--for nøjagtige additive målinger, at tage i alle disse faktorer.

•Wait i fire timer for at give din swimming pool pumpe systemtid til at cirkulere vandet. Retest vand med en ny pH test stribe. Du kan være nødvendigt at hæve eller sænke pH flere gange før nåede et pH niveau på 7,4 til 7,6.

Tips & advarsler

  • En pulje, der er alt for sure kan have en ætset overflade og korroderede udstyr. En pulje, der er for basisk kan have skumle vand og calcium indskud. Pool, vand med en pH-niveau, der er for højt eller lavt på begge ender vil brænde din hud, øjne og næsehulen.
  • Bære sikkerhedsudstyr, herunder handsker og en maske, når du håndterer pH-justering pool kemikalier.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com