Sådan køber du Vinyl sidespor

April 21

Med "laveste installeret udgifterne til udvendig sidespor materiale," er vinyl sidespor en nemt vedligeholdt, budget-venligt, holdbare mulighed for efterbehandling ydersiden af dit hjem. Nu, med dagens bred vifte af farver, indstillinger, funktioner og modstandsdygtighed, at kende grundlæggende om hvordan du kan købe denne slags byggemateriale til dit hjem er afgørende.

Instruktioner

Sådan køber du Vinyl sidespor

•Estimate hvor meget sidespor, du skal bruge til dit projekt. Dette gøres typisk ved at måle ydre af hjem hen til regne ud den firkantede optagelser af vægplads, som vil være omfattet af sidespor. Glem ikke at inkludere områder som soffits, veranda lofter, osv. Uddrage en grovskitse over og nedskrive målingerne til at henvise til, når vi diskuterer dit projekt med fagfolk.

•Meet med et par lokale sidespor leverandører eller forhandlere til at se, hvilke typer af sidespor er tilgængelige i dit område. Kig på hvad de tilbyder at få ideer til, hvad ville se godt ud til dit hjem. Forhøre sig om, hvilke andre muligheder kan være tilgængelige. Sørg for at afhente nogen brochurer og prøver de kan have for det vil hjælpe dig bedre vælge dit produkt og farve. Kig på andre boliger i dit område for at se, hvordan produktet ser ud når det er installeret. Bemærk, på hvilke specifikke ting du lide – og ikke lide--så du vil være klar når det drejer sig tid til at mødes med installationsprogrammet.

Dyrknings produktet grundigt inden køb. Det er vigtigt at vide, hvilke typer, kvaliteter, garantier og garantier er tilgængelig for dit produkt før du køber. Check ting såsom hvorvidt farven er ensidig, eller hvis det går hele vejen igennem, hvad måleren af produktet er, hvilken slags reparation det vil kræve, om der er noget særligt kræves til installation, hvis produktet vurderet for klima i dit område, og om der er nogen rabatter eller incitamenter, osv. De fleste producenter vil have en hjemmeside hvor du kan få yderligere oplysninger om deres produkt. Jo mere du ved, jo bedre vil du være i stand til at bestemme, hvis det vil være den bedste løsning til dit hjem.

•Lære en lille smule om, hvordan produktet er installeret. Det er ikke nødvendigt at blive en ekspert men se et par installation videoer og læse om installationsproceduren. Forstå betydningen af blinkende, kanalisering, ekspansion godtgørelser og overlapning. At vide en smule om produktet og hvordan det skal installeres vil hjælpe dig med at være opmærksom på eventuelle problemer, der kan opstå under installationen, som kan forårsage problemer senere.

•Hent bud eller forslag til tjenesteydelser fra mindst tre separate vinyl sidespor entreprenører eller installatører for dit område. Hjælper det for at få henvisninger fra venner, associerede virksomheder, mæglere og leverandører. Ikke betale for eventuelle skøn og forsøge ikke at underskrive en kontrakt samme dag estimatet er givet. Kræve at alle bud, forslag eller skøn blive leveret til dig skriftligt og angiver de ting som hvad der skal medtages, hvilke produkt(er), der vil blive installeret, hvilke farver er blevet udvalgt, hvor lang tid det vil tage for at fuldføre jobbet, der er ansvarlig for bestilling af materialer, om et depositum vil være nødvendigt og hvordan betalinger der skal foretages.

•Review alle dine data. Dette vil sikre, at du har alle de nødvendige oplysninger til at træffe en informeret beslutning før at have din sidespor installeret. Direkte eventuelle resterende spørgsmål du måtte have til din lokale forhandler eller installer. Når du er komfortabel, bestille dine materialer og ansætte din VVS-installatør.

Tips & advarsler

  • Spørg din installatør om de bærer forsikring
  • Gå rundt dit hjem på forskellige tidspunkter af dagen med din farveprøve at se hvordan det ser ud fra forskellige vinkler, lys, osv.
  • Holde nogle af materiale tilovers fra job at erstatte stykker, som kan være blevet beskadiget over tid
  • Check med better Business Bureau, før leje en entreprenør
  • Ikke betale for hele projektet op foran--angivet en betalingsplan

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com