Om julestjerner

April 21

Julestjerner er den mest genkendelige plante forbundet med julen, og deres skønhed er blevet beundret i mange århundreder. Flere myter og misforståelser om nytten af julestjerner vrimler, men virkeligheden er, at julestjerner er sikkert at holde rundt i hjemmet og kan trives og re lavere hvert år, hvis plejes ordentligt. Med en rig historie og en uovertruffen årstidens skønhed, julestjerner er en helt unik plante, der pryder mange et hjem rundt om i verden i løbet af vinteren feriesæsonen.

Historie

Julestjerner er hjemmehørende i Mexico og blev brugt af aztekerne for at gøre røde farvestof og en febernedsættende medicin længe før den spanske erobring. En mexicansk legende stammer fra 1500-tallet hjælper med at forklare, hvordan julestjerner blev så tæt forbundet med juleferien. Ifølge legenden havde en stakkels ung pige ingen gave at lægge før krybbe af baby Jesus ved hendes lokale kirke. En engel viste sig for pigen og fortalte hende at samle nogle ukrudt og tage dem til kirken som sin gave. Da pigen lagde ukrudtet foran alteret, forvandlet de til julestjerner, fylder kirken med deres farve og skønhed. Fra da af blev julestjerner brugt i julefester rundt om i landet, og til sidst ud over. Begynder i begyndelsen af 1900-tallet, vundet julestjerner popularitet i USA efter han blev introduceret af en amerikansk ambassadør til Mexico, Joel R. Poinsett.

Funktioner

Julestjerner er små buske med grønne lavere blade og røde øvre blade eller højblade, der giver planten dens berømmelse. Optimale betingelser for julestjerner omfatter seks timer eller mere af naturligt sollys hver dag, selvom direkte sollys ikke anbefales. Julestjerner er bedst i regelmæssig temperaturer mellem 65 og 70 grader F. fugtige jordbundsforhold er ideelle til julestjerner, hverken for vådt eller for tør. Julestjerner skal vandes, når jorden føles tør at røre ved, med godtgørelse for ordentlig dræning.

Tidsramme

Generelt de røde dækblade af julestjerner blomstrer i November og December hvert år, med farve tilbage indtil marts hvis planten er korrekt passet. Mange mennesker simpelthen kaste deres julestjerner ud efter ferien, men de kan igen blomstrer det følgende år hvis trimmet og plejet i løbet af foråret og sommeren måneder. Når dækbladene slå en mudret grøn farve, som regel i marts eller April, bør de fjernes sammen med en del af stænglen. Efter Julestjernen er blevet trimmet, kan det være re potteplanter i en større blomsterkrukke med passende afløb. Julestjerner bør blive befrugtet med en halv styrke husstand anlæg gødning hver tre til fire uger i løbet af foråret, sommeren og efteråret måneder. I orden til julestjerner til at blomstre i feriesæsonen, skal de blive udsat for 14 timer uafbrudt, fuldstændig mørke hver aften begynder 1 oktober. Når farve begynder at vise i dækbladene, de røde blomster vil være imødekommende og julestjerner kræver ikke så meget mørke om natten.

Potentielle

Når plejet året rundt, kan julestjerner være sikker, smukke planter til brug i boliger i mange år. Julestjerner har længe været værdsat og beundret omkring jul feriesæsonen, men derefter forstødt når ferien er fordi mange mennesker ikke ved, hvordan man korrekt pleje for planterne. Af resterende opmærksomme at julestjerner og fortsætter med at drage omsorg for dem efter ferien, kan de give dejlige grønne områder i hjemmet.

Misforståelser

For årtier har der eksisteret en udbredt tro på, at julestjerner er giftige, men er dette helt forkert. Mange undersøgelser og tests er blevet udført på julestjerner, alle angiver, at disse prydplanter er på ingen måde giftige. Ved indtagelse af dyr og små børn er det sandsynligt, kunne de medføre mindre maveonde, men kun fordi julestjerner ikke er beregnet til forbrug. Julestjerner er en sikker plante at have omkring hjemmet i juletiden og året rundt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com