Sådan: inddrivelse af visnende planter

April 22

Sådan: inddrivelse af visnende planter

Når en plante wilts der er en grund, og jo hurtigere du kan fastlægge ã ¥ rsagen, jo hurtigere du kan muligvis løse det. Visnende planter, hvad enten dyrkes udendørs, er i containere eller indendørs, under en form for stress. Stress er oftest forbundet med rødder i anlægget, hvilket foder de overjordiske anlæg. De fleste mennesker antager automatisk, når deres plante viser tegn på visnen, at planten har brug for vand, men mange gange det er lige modsat, kan for meget vand har forårsaget visnesyge.

Instruktioner

•Undersøg jorden hvor din visne plante vokser. Bruge en hånd murske for at grave ned i jorden, da overfladen ikke vil være en god indikation af, om jorden er for vådt eller for tør. Dette vil bestemme, hvad du skal gøre næste.

•Kapacitet din visne plante dybt hvis jorden er tørret ud til flere inches dyb. Overrisle område langsomt for at tillade vand at sive ned i jorden. Check med hånd murske til at afgøre, hvor dybt vand er trængt. Fortsætte med at overrisle indtil jorden er fugtig i en dybde af 6 til 8 inches. For visne planter i containere bevares vand jorden grundigt indtil vandet løber frit fra drænhul i bunden og vand i fangst gryden under puljen. Ideelt, vanding, eller vanding, visne planter skal gøres i køligt af dagen, morgen eller aften, hvornår anlægget ovenfor jorden er mindre stressede fra varme og kan rehydrere bedre.

•Afbryd kunstvanding en visne plante, der vokser i vand mættet jord. For meget vand i jorden kan tage ilt ud af jorden og komprimere jord. Ilt i jorden er af afgørende betydning at aktivere rødder til at optage næringsstoffer og vand til at fodre anlægget over jorden.

•Tilføj økologisk sagen til over-mættet jorden ved at sprede 2 til 3 inches af kompost på overfladen, og derefter bruge en skovl til forsigtigt, men grundigt, arbejde kompost i jorden 4 til 6 inches. Det organiske materiale vil åbne op af jorden, så luften ind i det, som lader rødder ånde. Rent sand kan bruges i stedet for det organiske stof, men vil ikke give nogen næringsstoffer. Når jorden er tørret ud, barkflis omkring planten med det organiske stof, som vil bryde ned og Indtast jorden for ekstra beluftning og ernæring.

Tips & advarsler

  • Tjek din visne planter for skadedyr og sygdomme. Stressede planter er mere modtagelige.
  • Flyt dine potteplanter visne planter ud af direkte sollys og i halvskygge mens anlægget igen fugter og genopretter.
  • Befrugte ikke visne planter, fordi det er for meget stimulering for den svækkede anlæg.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com