Fejlfinding septiktank felt dræning

April 22

Septiktank leach felter er en de mest sandsynlige dele af systemet til at mislykkes. Den bedste måde at minimere problemer er forebyggende vedligeholdelse, herunder at mindske både væsker og faste stoffer kommer ind i systemet. Feltet placeres i porøs jord. Problemer med felterne leach kan sikkerhedskopiere VVS inde i et hjem og forårsage ponding og lækage fra feltet. Nogle problemer kan kræve total udskiftning af feltet leach.

Spotte problemer

En første tegn i en svigtende leach er feltet ofte sikkerhedskopieret VVS inde i hjemmet. Kontrollere septiktank, og hvis det er blevet ordentligt pumpet ud af slam, den mest sandsynlige årsag bliver feltet leach.

Et andet tegn på leach felt problemer er ponding vand omkring feltet. Ponding kan være et tegn på at området ikke længere kan absorbere vand strømmer gennem det. Hvis feltet er bygget langs en bank, kan vand også blive opdaget siver ud fra siderne.

Årsager

Feltet gennemsnitlige leach bør vare op til 30 år, afhængigt af typen af jord og mængden af spildevand, der strømmer ind i systemet. Porøs jord, såsom sand, er bedst for feltet leach, fordi det giver bedre flydende flow og mere ilt at komme ind i systemet. Jo højere lerindhold, de mindre porøs jord, og den mindre spildevand, det kan absorbere. Over tid, kan bakterier ophobes på bunden af afvandingsgrøfter, faldende absorption.

Et andet problem kan være komprimering af feltet. En leach felt skal aldrig bygges over, selv med en lille struktur som en udhus eller noget så lille som et barns swing sæt. Parkering af køretøjer af enhver art på toppen af feltet leach kan også komprimere jorden.

Lejlighedsvis, vil slam bygge i septiktank og spild i de rør, som flyder ind i feltet leach. Slammet vil lukke huller i røret.

Løsninger

Desværre, når feltet begynder at svigte, løsningerne er begrænset. Det kan være muligt at udvide den eksisterende felt for at absorbere mere spildevand og finde mere porøs jord.

Hvis problemet er sat op rør fører til feltet dræning, tanken skal være pumpet og rørene gravet op og renset eller mere sandsynligt erstattet.

Oftere end ikke, men en svigtende dræning feltet vilje skal flyttes til et andet sted, som skulle være grundigt testet og evalueret før grave.

Forebyggende vedligeholdelse

Feltet leach bør ikke være dækket med asfalt eller en anden ikke-porøs stoffer. Voksende træer kan nå rødder i feltet, tilstopning det. Jorden over feltet bør ideelt set være græs, der er ofte klippes.

Nedsætte mængden af vand og faste stoffer kommer ind i systemet gennem bevarelse. Fix vand lækager, og afstå fra at bruge renovationsafgifter hvis det er muligt. Bortskaffelse kan fordoble mængden af faste stoffer kommer ind i systemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com