Hvordan man opbygger en bambus ært espalier

April 22

Ært vinstokkene elsker klatre og bambus er et naturprodukt, der gør en attraktiv espalier. Da bambus vokser hurtigt, vil stilling producere mere end nok stakes hvert forår for den tidlige voksende ært patch. Din blomstrende ærten planter vil blive ophævet høj fra jorden af bambus tremmer, producere sundere og mere produktive planter og frugter.

Instruktioner

•Klippe dele af bambus i 8-fods længder. Så med en håndsav hvis bambus er for tyk til regelmæssig sakse. Bruge bambus, der er mindst 3/4 tommer tyk til at give styrke til at holde op vinstokke, især i blæsevejr.

•Skub den tykke ende af bambus afsnit 8 inches ned i jorden, stående lige op. Space dem 12 inches fra hinanden i en enkelt række. Start en anden række parallelle, 2 fødder væk, ved hjælp af den samme type af bambus stakes.

•Skabe toppe af bambus sammen og krydse dem, glidende en lang sektion af bambus over toppen af krydset. Binde bambus til tværsnit ved hjælp af tip bånd. Sikre hvert sæt af bambus stakes på deres kryds på tværs stykke, holder hver slips i den samme højde for ensartethed.

•Weave 1/2-tommer sektioner af bambus ind og ud gennem indsatser i bambus, begyndende 6 tommer fra jorden, zip, binde dem på plads til den lodrette stakes hver 3 fod. Overlap nogen sektioner, der er for kort til at spænde over hele længden af din espalier og binde dem sammen. Placer de vævede sektioner hver 6 inches for at danne et gitter for pea vin til at nå til. Gentag for den modsatte side.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com