Hvordan kan jeg langsom hastighed på en vinkelsliber?

April 22

Hvordan kan jeg langsom hastighed på en vinkelsliber?

Vinkel vinkelslibere er normalt tilgængelige i 4 og 4 1/2 tommer diameter disken størrelser, med kraftigere vinkelslibere har motorer at trækker 5 til 9 ampere. Hver mølle har en spindel skive og møtrik, der holder disken på plads. De forskellige typer diske tilgængelige (skæring eller slibning) gør vinkelsliberen et alsidigt værktøj, med mulighed for bladet holdes af brugeren på forskellige vinkler på den materielle overflade. Vinkel kværne komme med enkelt eller variable hastigheder. Bremse hastigheden må kun ske med en variabel hastighed grinder.

Instruktioner

•Køre den en forlængerledning fra den nærmeste stikkontakt til området hvor vinkelsliberen vil blive brugt. Tilslut grinder til forlængerledningen.

•Look på toppen eller siden af vinkelsliber for variabel hastighed urskive. De fleste modeller har fem indstillinger. Drej skiven til den ønskede indstilling. Slibning projekter kræver generelt lavere indstillinger, mens skæring projekter kræver højere indstillinger.

•Tag på sikkerhedsbriller. Klemme den mølle udløser, og vente på disken til at nå de maksimale omdrejninger til denne indstilling. Det tager normalt et par sekunder. Hold vinkelsliberen flytte disc/sander til den materielle overflade. Hvis opgaven kræver en højere eller lavere hastighed, tage fingeren ud vinkelsliberens udløse, venter disc'en til at stoppe og dreje drejeknappen til en højere eller lavere indstilling.

Tips & advarsler

  • Hvis skære gennem mursten eller andre materialer, der producerer en masse støv, hold en sprayflaske på hånden for at fugte skære overfladen. Dette vil bidrage til at afhjælpe støv.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com