Sådan Beskær Schefflera efter fryser

April 22

Sådan Beskær Schefflera efter fryser

Schefflera er en slægt af stedsegrønne tropiske planter tilhører familien ginseng. Fordi de er tropisk karakter, de er vokset som indendørs container planter i de fleste andre himmelstrøg, men kan være summered udendørs i tempererede himmelstrøg. Når uventede frost eller frost skader planter, fjerne de kompromitterede områder så konservativt som muligt. Med omhyggelig beskæring af fryse skader, skal anlægget være stand til at inddrive, forudsat at rødderne er stadig i live.

Instruktioner

•Træk fryse-beskadiget og misfarvet blade forsigtigt fra plante stænglen. Når skaden opstår ikke eller omgivende betingelser er ideel, Schefflera let frigiver og dråber sin blade. Tillad alle sunde blade at forblive uforstyrret på stammen til at fremskynde inddrivelsen og vækst i beskadigede områder.

•Trim fryse-beskadigede blade og beskadiget stilk væv ned til hvor de laveste blade bruges til at blive tilsluttet. Med ordentlig sollys og jordfugtighed, kan anlægget igen spire inden for et par måneder.

•Prune døde stilk væv ned til 2 til 4 inches over jord linje. Live rødderne vil producere nye spirer om foråret, hovedsagelig resulterer i en ny plante. Hvis ingen vækst vises efter flere måneders varmere vejr, rigelig sollys og vand, rødder sandsynligvis dræbt af fryse og planten er tabt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com