Damp værelset risiko

April 22

Damp værelset risiko

De fleste mennesker tænker på dampbad som en støtte til fitness eller en måde at slappe af kroppen. Damp værelser har dog nogle skjulte farer. Nogen at bruger et dampbad regelmæssigt på gym, eller der tænker om installation på i hjemmet, bør være klar over de farer, der ledsager deres brug.

Bakterier

En fare for damp værelser er mulighed for bakterier, skimmelsvampe og andre problematiske organismer at opbygge. Den varme, fugtige miljø er den perfekte grobund for mange af disse typer af potentielt skadelige livsformer. Bekæmpe dette problem ved at sikre at et dampbad er ordentligt rengjort og steriliseret meget ofte. Skift fra traditionelle flise konstruktion til en hybrid komposit panel designet til sanitære dampbade hjælper også med problemet.

Sundhedsmæssige betingelser

Folk med eksisterende sundhedsmæssige betingelser kan opleve bivirkninger efter at have tilbragt tid i et dampbad. Dampbadet bliver mere farlig jo højere varmen er slået. Mennesker med hjertesygdomme eller forhøjet blodtryk bør ikke bruge damp værelser på grund af risikoen for ekstra pres på deres hjerter. Også, dem med astma bør undgå steam room brug på grund af stress damp sætter på allerede over beskattet lungerne.

Medicin

Folk tager medicin skal være forsigtig, når du bruger et dampbad. Den stigende temperatur påvirker mange processer i kroppen, herunder dem, der arbejder med forarbejdning af ordineret medicin. For eksempel, er det ikke anbefales at tage blodtryksmedicin lige før det bliver i et dampbad. Patienter, der bruger medicin i patch form bør også undgå dampbade, da den øgede blodgennemstrømning til overfladen forhøjer optagelsen af medicin.

Falde i søvn

Et dampbad i hjemmet bør altid bygge på en timer, saa lyder en alarm og varmen slukker efter døren har været lukket i en længere periode. En af farerne ved dampbadet er i langvarig eksponering. Hvis en person falder i søvn i et dampbad, skade de høje temperaturer i længere perioder af tid på flere måder, især gennem intens dehydrering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com