Farerne ved husstand rengøring produkter

April 22

Farerne ved husstand rengøring produkter

Rengøring er en nødvendighed for et hjem, der er beboelig. De fleste af tusindvis af rengøring produkter på markedet er sikre at bruge med ordentlig ventilation, pleje og rengøring et par handsker. Selv om niveauer af toksiner er lav i de fleste rengøringsmidler, er det smart at finde erstatninger eller undgå farer præsenteret af rengøringsmidler.

Dioxin

Selv om de fleste blegemiddel indeholder lille klor, andre desinfektionsmidler, vaskemiddel, indeholder vand og papir produkter kemikalier, der kan fraspalte organochlorines og dioxin---en dødbringende kræftfremkaldende.

Baser

Vaskemidler indeholder overfladeaktive stoffer som natriumhydroxid, bryde overfladespænding vand at få snavs og fedt. Kontakt med dette stof skader hud; indtagelse eller kontakt med øjnene skader væv og slimhinder.

Formaldehyd

Formaldehyd (formalin), almindeligt anvendt i fad sæber, papirvarer og desinfektionsmidler, er en nervegift, og i høje koncentrationer, kræftfremkaldende; det bliver også en flygtig organisk forbindelse med stigninger i temperaturen.

Fosfater

Fosfater blødgøre vandet---de er også super-gødning, der "overdosering" enhver vegetabilsk eller animalsk liv de rører. Selvom forbudt i de fleste vaskemidler, er de stadig til stede i opvaskemaskine rengøringsmidler.

Volitile organiske forbindelser (VOC)

VOC'S som ethylen-baserede glycolethere og isopropylalkohol findes i en bred vifte af aerosoler og pumpe sprays, og kan forårsage irritation og luftvejsproblemer. Methylenchlorid, fundet i voks og affedtningsmidler, er kræftfremkaldende.

Terpener

Pine, citron og appelsin olier i opløsningsmidler og mange produkter bidrage til dannelsen af ozon i lukkede områder.

Ozon

Selv om ozon ikke er til stede i rengøringsmidler, reagerer ozon i smog og nogle ozon-producerende deodorizers med mange af kemikalierne i almindeligt anvendte rengøringsmidler til at danne giftige forbindelser, herunder formaldehyd.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com