Hvordan at slippe af med en kloak Gas lugt i badeværelse afløb

April 22

Hvordan at slippe af med en kloak Gas lugt i badeværelse afløb

En kloak gas lugt i dit badeværelse afløb er mere end bare ubehageligt; Det kan også være en fare for sundhed og sikkerhed. Det forekommer oftest i gæst badeværelser, der ikke modtager meget brug. Vandet i afløb fælder fordamper og ikke er udskiftet, giver kloak gas gratis indgang ind i dit hjem. Slippe af med lugten af rensning af afløb og tager skridt til at holde fuld fælder.

Instruktioner

Øjeblikkelig lugt fjernelse

•Sæt 1/4 kop bagepulver til den ildelugtende afløb. Ryst den i så det stoffilterstøv den øverste del af afløbet i et tyndt lag. Overlade det alene til at arbejde i 20 minutter.

•Pour 1 kop destilleret hvid eddike ned i afløbet. Splash det rundt så det kører over bagepulver. Hold øje med eddike og bagepulver at starte skummende. Vente 30 minutter for dem at arbejde.

•Boil 3 kopper vand på komfuret. Watch for vand til roil. Fjerne det fra komfuret og bringe det til badeværelset. Hæld det langsomt og støt i afløbet, med fokus på at fjerne enhver dvælende bits af baking soda synlige på den øverste del af afløbet.

Forebyggelse af fremtidige lugter

•Kontrollér en mental liste af alle afløb, der har lugtede af kloak gas i fortiden. Planlægge en ny to gange månedligt vedligeholdelsesopgave selv at forhindre lugten fra at vende tilbage.

•Pour 2 kopper vand til afløb hver to uger til at fylde fælderne med vand og blok kloak gas i at komme ind dit hjem.

Kortindgangsdør VVS professionel hjælp fortsætter hvis kloakken gas lugt med at vende tilbage på trods af to gange månedligt vedligeholdelse.

Tips & advarsler

  • Hvis afløb fortsat lugter af kloak gas trods rengøring dem og udføre månedlige vedligeholdelse, kontakt fagmanden VVS. Luft tryk ubalancer i dine rør kan også tillade kloak gas ind i dit hjem.
  • Eksponering for kloak gas kan føre til sundhedsmæssige problemer, som kvalme og hovedpine.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com