Møl æder huller i min klud

April 23

Møl, som spiser dit tøj, også benævnt tøj møl, kan gøre stor skade, hvis du ikke træffer foranstaltninger til at kontrollere og udrydde dem. Det er ikke de flagrende møl, der gør det meste af skader på dit tøj; Det er larver, født fra møl æg, der aktivt fest på dit tøj. For at undgå yderligere skade på dit tøj, lære hvordan man kan fjerne møl og hvordan man kan forebygge fremtidige skader.

Vask dit tøj

Møl er tiltrukket af beskidte, snavset tøj. Vask dit tøj er derfor yderst vigtigt at undgå at tiltrække skadedyr. Uanset om det er æg, larver eller voksne møl til stede på dit tøj, dræber vask dem i varmt vand i ca 120 grader F i mindst 20 minutter dem. Bringe tøj, der ikke kan vaskes i varmt vand til renseriet, eller placere dem i en forseglet plasticpose i fryseren. Eksponering for 72 timer til temperaturer omkring 0 grader F er dødelig for alle faser af tøj møl.

Diffusering tøj møl

Møl fælder kan reducere møl findes i dit tøj skab eller i andre områder hvor tøj er gemt. Møl fælder brug en seksuel attractant kemikalie, der tiltrækker mandlige møl. Fordi mandlige møl arbejdskammerat for varigheden af deres liv, fældefangst dem deaktiverer dem fra parring, og derfor, befolkningens møl i dit skab er reduceret. Fælder skal bruges i forbindelse med hvidvaskning af fordi fælderne kun fjerne voksne møl, ikke larver.

Insekticid

Kommercielle insektgiftspray kan effektivt udrydde tøj møl. Læs insektgiftsprays etiketten før du køber det for at sikre, at det også viser tøj møl. Spray kan bruges direkte på tøjet. Dog kan visse olie-baserede insekticid sprays ikke bruges på stof som rayon og silke, fordi det pletter dem. Hvis du er utryg ved hjælp af insektgiftspray på dit tøj, konsultere din renseriet, som kan anvende et møl-proofing løsning til tøj.

Forebyggelse af tøj møl

For at undgå tøj møl, støvsuge dit hjem ofte for at fjerne fnug og hår, der kan tiltrække møl. Støvsugning ødelægger også møl i enhver livsstadium. Forsegle og kassér støvsuger posen udendørs bagefter. Undgå rod fra bygning i dit hjem. Når du sætter nye klæder i dit hjem, skal du gemme dem i plastik dragtposer, tøj kister eller lufttætte beholdere. Omfatte møl bolde i lagerområde til at afværge og fjerne enhver møl.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com