Sådan fjernes Rust pletter fra aluminium sidespor

September 30

Rust er en vedvarende plet, der hurtigt breder sig til andre områder. Rust er oftest transporteres af dryppende vand eller af et objekt er i direkte kontakt med rustent metal. Det er almindeligt for boliger med aluminium sidespor til at udvikle en lejlighedsvis rust pletten. De er typisk let at behandle, så længe du fange dem tidligt og giver ikke rust-en mulighed for at sætte.

Instruktioner

Sådan fjernes Rust pletter fra aluminium sidespor

•Rinse de farvede område af aluminium sidespor med en vandslange. Bruge en højtryks spray dyse til at sprøjte området grundigt. Du kan vaske væk en del af rust lige fra den indledende skylning.

•Anvend en stiv børste og en spand med sæbevand til at rengøre de farvede område af aluminium sidespor. Gnid træbeklædningen hårdt og vaske væk så meget rust som muligt. Aluminium sidespor er holdbart og du behøver ikke at bekymre dig om at skrubbe for hårdt. Bruge vandslange til at skylle området, når du er færdig med rengøring træbeklædningen.

•Scrub på væggen med en Mr. Clean Magic viskelæder. Magic viskelæder er en all-purpose renere, der virker fint på alt undtagen blankpolerede flader. Få den magiske viskelæder våde og bruge det til at skrubbe aluminium sidespor. Skyl sidespor efter benytter Magic viskelæder. I de fleste tilfælde vil rust pletten være væk ved dette punkt. Hvis ikke, fortsætte til næste trin.

•Brug CLR at fjerne enhver resterende rust fra aluminium sidespor. CLR står for Calcium, kalk og Rust Remover. Den kan købes hos enhver isenkræmmer. Gnid CLR direkte på området ved hjælp af en svamp eller resterne af den magiske viskelæder, så Skyl med en slange. Opmærksom på at CLR kan sløve eller endda fjerne maling på din aluminium sidespor, så det anbefales at kun anvendes som en sidste udvej.

Tips & advarsler

  • Mange mennesker bruger WD40 for at fjerne rust, som det vil begynde at bryde fra hinanden og opløses rust på kontakt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com