Hvordan at reparere en dryppende vandhane - DIY

April 23

Hvordan at reparere en dryppende vandhane - DIY

En dryppende vandhane er en støjende irritationsmoment, at affald vand hele tiden. Hvis du betaler for vand ved gallon, koste dryppende vandhaner penge så godt. Om fastsættelse af dryppende vandhaner er forholdsvis enkel, men. Det kræver kun omkring 20 minutter af din tid og en speciel del. Udskiftning patron, anvendes i de fleste hjem vandhaner, løser alle lækager og drypper. Fjerne og erstatte denne del, når din vandhane begynder at bære og stoppe dryp til gode.

Instruktioner

•Drej ud vandhane ved at lukke levering linje ventiler under vasken. Drej de to knapper med uret, indtil de stopper og ikke længere vende for at lukke dem.

•Fjern den hane håndtag. Først finde sætskruen i håndtaget. Dette er en lille Allen hoved skrue ligger på bunden af håndtaget, eller nedenunder en hætte på toppen af håndtaget. Lirke ud fælles landbrugspolitik, hvis din vandhane har en med dine fingre og fjern skruen med en unbrakonøgle. Træk i håndtaget til at løfte det fra vandhanen.

•Løsn bonnet under håndtaget. Dette er en dome-formet del gevind i bunden. Drej mod uret for at skrue og fjerne denne del. Skru låsemøtrikken under denne del med en skruenøgle, og fjern det.

•Lift patron op og ud af vandhanen ved stilken--stang oven på vandhanen. Udskift patronen med en udskiftning lavet netop for den mærke og model vandhane du ejer. Konsultere din hardware butik for denne særlige del.

•Udskift den bevarer møtrik og spænd med en skruenøgle. Erstatte motorhjelm og spænd det med hånden. Skub håndtaget på patronen stilken. Indsæt og stram håndtaget sætskruen. Indsæt fælles landbrugspolitik i skrue hul, hvis din vandhane har en hætte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com