Farverne på Maples

April 25

Farverne på Maples

Ahorn træer er kendt for deres efterår farve. Intens landskaber fyldt med røde, gule og appelsiner er lavet som røde og sukker maples handel deres sommer greens til efteråret pragt. Folk tour af busloads at se visningen, postkort er sendt til venner i Europa og Canada har selv sætte et rødt ahornblad på sit flag. Nogle maples, men har farverige blade i hele vækstsæsonen.

Rød ahorn

Japanske maples, såsom Acer palmatum "Bloodgood" og "Suminagashi," er hårdføre US Department of Agriculture zone 5, så længe de har nogle vind læ. Spids "Royal Red" Norge ahorn har dybt maroon-lilla blade ligner Crimson King, men med en lidt mere intens farve, og mindre tendens til at knække med frost, mens Crimson Sentry foråret blade er lyse rødt. Hardy USDA zone 4, disse tætte maples modne til omkring 35 fod høje og 25 fod bred, hvilket gør dem ideelle træer til små værfter.

De gule Maples

Spids "Princeton guld," også kendt som Prigo, er en kompakt, afrundet træ omkring 35 fod. Blade frem i foråret i en lys gul, så modne til grøn. Nye vækst forbliver gule, dog at give en illusion af et træ, der glimter. Løvet har tendens til at brænde i meget varme forhold. Kellys guld er en golden endivie sport af nordamerikanske boks ældste ahorn. Gylden-gul foråret blade bliver frisk lime grønne sommer og lysegul før den falder i efteråret.

Sølv ahorn

-Løn "Silver Queen" er en fælles sort med en opretstående vane, der er afrundet på dens modne højde af 50 fod. Dens blade er lysegrønt ovenfor, sølvfarvede under og gullige i efteråret. En let brise vil vise blinkende af sølv. Planter og rødder af dette træ kan blive generende. Cut-blad blade af sorten Born nådige ligner en japansk ahorn.

De brogede Maples

Spids "Drummondi," også kaldet Harlekin ahorn eller sølv brogede ahorn, vokser til omkring 35 fod høje og 25 fod bred ved udløb. Løvet er bleg grøn med hvide kanter. Beskære ud filialer, der er konstant grøn når træet er unge at garantere detalje. En fantastisk Bjergahorn, Acer pseudoplatanus "Eskimo Sunset" eller Esk, er hårdfør til USDA zone 5a. Orange-pink bladene opstår sent, så drej til grøn-sprøjtede creme og pink med lilla undersider.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com