Typer af Pool hegn

April 25

Typer af Pool hegn

Swimming pool hegn er et vigtigt aspekt af mange baggård og offentlige svømmebassiner. Ikke blot hjælper hegn, forhindre ulykker, men det også holder uønskede gæster, som off snor hunde. Pool fægtning spiller også en stor rolle i den æstetiske appel af en poolområde, og du bør overveje det som både en sikkerhed og sikkerhed enhed såvel som en del af pool landskab og konstruktion. Afhængigt af typen af pool du har og makeup af det omkringliggende område, er der en række forskellige typer af pool hegn til at overveje.

Aluminium hegn

Aluminum hegn er meget simpel, pålidelig og holdbar, især når belagt med polyester pulver belægning, der forhindrer hegn fra rust og korrosion. Selv om aluminium hegn har en nice tilstedeværelse på sin egen, tilføje dekorative elementer såsom hængende skulpturer til hegnet tilpasser det og gør det ser endnu mere attraktive. Aluminium hegn er en sikker, overkommelig og nem at vedligeholde pool fægtning indstilling.

Smedejern hegn

Selvom smedejern hegn ikke er så almindeligt en mulighed som aluminium hegn til svømmebassiner, kan det stadig gøre en dejlig pool hegn. Du kan tilpasse smedejern hegn for at passe til behovene i din værftet og swimmingpool, og på grund af dette, det giver poolen en personlig føler, der hjælper, der adskiller den fra andre puljer. Men selvom smedejern hegn er holdbare og langvarige, det giver ikke samme niveau af ulykkesforebyggelse som andre pool hegn muligheder, fordi lodret stillinger af smedejern hegn har plads nok mellem dem for børn og kæledyr til at klemme sig igennem. Smedejern hegn også ofte rustsvampe i en våd swimmingpool miljø, og da hegn er permanent installeret, er det svært at erstatte rusten hegnet.

PVC Vinyl hegn

PVC vinyl hegn er en vedligeholdelsesfri hegn indstilling, der ikke korroderer eller rust som øvrige hegn muligheder. På grund af disse attributter er PVC vinyl hegn en favorit hegnet til svømmebassiner. PVC vinyl hegn er også meget tilpasselig og kommer i forskellige stilarter og design til at matche pool indstilling. PVC vinyl hegn er også en god mulighed, fordi det tilføjer en grad af beskyttelse af personlige oplysninger på din ejendom og swimmingpool, som er perfekt til de gange, når du blot ønsker at slappe af og tage en hurtig dukkert uden nogen uden for interferens.

Chain Link hegn

Chain link hegn leveres i galvaniseret og sort-belagt finish, der er slidstærkt og vandafvisende. Yderligere belægning kæde med polyester pulver også øger levetiden af kæden link hegn, når det bruges som pool hegn. Chain link hegn er de billigste pool fægtning mulighed og er både robust og sikker; chain link hegn er imidlertid ikke som æstetisk tiltalende som andre pool fægtning muligheder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com