Liggende tømmer og hegn design

April 25

Landskab træ er en robust, billig materiale, der anvendes til en række forskellige landskabspleje formål på grund af dens levetid, holdbarhed og alsidighed. Tømmer kan oprette multifunktionelle hegn, der blander sig med det omkringliggende landskab. Afhængig af højden og bredden af tømmer, kan du oprette hegn indeholder husdyr, afgrænse din ejendom, holde ud dyreliv eller beskyttelse af personlige oplysninger.

Split jernbane hegn

En split-rail hegn er en klassisk indstilling, der giver en defineret grænse i en by- eller landdistrikter, uden at hindre en visning. Designet er enkelt, robust og rustik; to eller tre split skinner er indsat i to liggende tømmer, der er sikkert forankret i jorden. Selv om simpelt at konstruere, afdæmpet design hverken forstyrrer en smuk horisont eller giver privatlivets fred eller sikkerhed. Det kan indeholde husdyr, dog større dyr kan skubbe skinner indtil de løsne og passere. Sådan et landskab træ hegn fungerer godt i en ranch hus eller gård, med det primære formål at afgrænse en ejendom.

Russell Fence

Selvom Russell hegn er dyre at konstruere fordi de kræver en masse af træ, de er attraktive, rustikke og gælde godt landbrugs- og boligområde miljøer. Bygge tipi-stil understøtter ved hjælp af fire tømmer til steder langs hegnet hvor fencepost vil typisk være. Ud af de fire stillinger, tre spil polakkerne og fjerde er bindemiddel pole, som er tilknyttet den tilstødende tipi bindemiddel pole midway. Tilslut pole understøtter ved hjælp af 14-fodlister. Placer skinner over svindlere to støttestrukturer. Hænge skinner under det første niveau i de ønskede højder og hænge dem til bindemidler bruger sværvægter wire.

Buck og Pole hegn

Buck og pole hegn er minder om hegn almindeligt forekommende på gårde og ranches, eller i skove at holde vilde dyr. Typografien hegn består af ankre dannet af to opretstående timbers kom til at danne en A-frame, forbundet med tyndere pæle på tværs af den ydre og indre kant. To til fire timbers køre mellem de ydre kanter af to tilstødende A-frames, og sluttede med negle. Også vedhæfte tømmer på tværs af de indvendige kanter af tilstødende A-frames danner en barriere, der indeholder kvæg eller afgrænser ejendommen.

Willow eller Coyote hegn

Bygge en willow eller coyote hegn, der hjælper med at holde de fleste små dyr og øger privatliv. Pil hegn, skal du installere oprejst timbers langs området til at tjene som lodrette støtter og væve fleksible pilegrene vandret gennem tømmer. En coyote hegn, på den anden side består af lodrette tømmer mellem tømmer eller sten polakker. Tillægger tværbjælkerne ved hjælp af negle, hegn højere end 36 inches eller binde polakkerne mindre hegn med wire og søm til stillinger. Fordi tømmer ikke er skåret til samme længde, har coyote hegn et attraktivt takkede top.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com