Hvordan til at plante majs med en boremaskine

April 25

En såmaskine bruges til at plante majs i rækker over store eller små områder af landbrugsjord. Majs frø er placeret i placeringer kaldet tragte. Som hjulene på boret rejse frem, bliver trukket af en traktor, en serie af mekanisk gear vende og frø falder fra hopper ind i et rør. Slutningen af tube hænger mellem to stål-diske, der adskiller jordbunden som frø falder på jorden. Frøet er derefter dækket af rystende tines, som scatter jord dækker frø.

Instruktioner

•Åbn låg af majs tragte og fylde tragte med majs frø.

•Indstil frø måling enhed til indstillingen ordentlig pounds per hektar. Det tager normalt 2-1/2 til 3-1/2, 50-pund poser til at sy en hektar med korrekt fordelte intervaller af 6 til 8 inches. Hvis frøene er plantet for tæt på hinanden, vil så majsplanter over konkurrerer med hinanden, hvilket resulterer i lavere høstudbytte.

•Indstil plantning dybden gauge til 1 til 1 1/2 inches. Hvis du planter for dybt, plejer at vokse kornet; Hvis du planter også lavvandet kan kornet flyde når vandede, blæse væk eller bliver ædt af skadedyr.

•Hook boremaskine til farm traktor ved at koble pull-bar af traktoren med traekbom af boret ved hjælp af en stål pin. Når hullet i traktorens hitch og hullet i den drill hitch er justeret, skubbe en stål hitch pin ned gennem huller til at låse to sammen. Slip et hår pin gennem det lille hul i bunden af hitch pin til at holde det fra at glide ud af hitch huller.

•Couple hydrauliske slanger af boret i de hydrauliske ventiler på traktoren. Disse slanger tillade kørsel til løfte boret op og ned i slutningen af feltet. Når øvelsen er løftet, stopper det plantning; Når øvelsen er sænket, starter det plantning igen.

•Få i traktor og lift frø bore med passende armen.

•Kontroller traktor, bore hele vejen til venstre side af feltet bliver plantet og sænke diske af boret ned i jorden. Køre rundt om hele området, indtil du når startpunktet. Tværs over den tidligere beplantede område og ser tilbage på boret, så til venstre uden for hjul (hvis du ser på traktoren bagfra) overlapper den tidligere sti hvor frø blev syet. Bruge hjulet som en guide til at undgå overlappende plantet tidligere jord. Gøre fire flere cirkler omkring feltet på denne måde.

•Kontroller at det område, hvor du vil starte plantning den femte pass omkring felt og plante hele vejen til anden enden af marken. I stedet for at dreje til at fortsætte cirklen køre lige over den tidligere plantet jord og løft boret lige efter boret har passeret i plantet jorden. Drej til højre og rejser tre eller fire drill bredder og derefter vende tilbage mod området unplanted i feltet. Undgå at dreje hjulet for skarpt eller du vil afdække nogle af de tidligere plantet frø.

•Laveste bore et par inches før den linje, hvor de sidste frø plantet og unplanted jorden begynder. Fortsætte denne metode til plantning i ovaler op og ned ad marken før feltet hul er boret eller beplantet med frø.

Tips & advarsler

  • Stop traktor hvert par passerer for at komme ud og fylde frø tragte, hvis nødvendigt.
  • Kontroller, at måleren frø fodring frøene korrekt. Grave ned mod bunden af tragte at se, hvis noget er fastklemte meter gear.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com