Sådan installeres en gennem-ledning Switch

September 30

Installere en gennem-ledning switch giver dig bekvemmeligheden for at dreje dit lys og tænde uden at skulle nå til on/off knappen for dit stativ. En gennem-ledning switch kan installeres på enhver lampe-stil ledning. Det kan også installeres på et vilkårligt sted langs ledningen. Installere en indbygget switch er også en måde at løse et lys armatur, hvor kontakten er ikke længere opererer og kan ikke repareres.

Instruktioner

•Slice gennem membranen beliggende mellem den rillede og glatte sider af lampe ledning, skaber en 1-tommer-lang slids. Føle din lampe snore. For at afgøre hvilken side der er hot og hvilken side er neutral, ene side af lampe ledning er ribbet ned hele længden af ledningen og betragtes som den neutrale side af ledningen. Den glatte side af ledningen anses den varme side af ledningen.

•Klippe glat (hot) wire i halve på midten af den spalte, du har oprettet. Brug wire kuttere/strippere og fjern 1/4 tommer wire fra hver side af snittet du lige lavet. Strip en ekstra 1/4 tomme af isolering ud af hver ende af wiren.

•Fjern de skruer, der holder rocker gennem ledningen skifte sammen. Fjerne toppen af rocker fra parameteren gennem ledningen, udsætter ledninger skruerne inde i den. Tråd den ribbede (neutrale) ledning gennem kontakten og den under skruer og rocker skifte. Wrap de glatte ledninger rundt til venstre og de højre skruer placeret på hver side af rocker-skifte, og spænd skruerne.

•Udskift gennem ledningen skifte top og fastgøre den til lampe ledning ved at erstatte skruerne.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at du er sikker på den placering, hvor du vil installere din switch, før du skærer din ledning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com