Hvad er årsagen til en brand Sprinkler at aktivere?

April 25

Hvad er årsagen til en brand Sprinkler at aktivere?

Røgalarmer er stadig mest udbredte form for hjem og business brandvisnings, er nødsituation brand sprinklere en anden mulighed. Faktisk kan de være en sikrere løsning. Ifølge brand sprinklere UK, mennesker, i gennemsnit har en 20 procent chance for at opleve en brand i deres levetid, og dem uden et sprinklersystem er 20 procent større sandsynlighed for at blive alvorligt skadet ved en. For at sikre maksimal sikkerhed, er det vigtigt at vide, hvordan disse fyre sprinkleranlæg arbejde.

Sprinkler Basics

Sprinklere installeres typisk for at blande hjørnerne af lofterne eller høj langs væggene i en virksomhed eller hjem residence. Sprinklerne er forbundet til et netværk af rør, der løber inde i vægge eller langs de lofter, som er normalt forbundet med en vand main, så de kan give vand hurtigt i tilfælde af en nødsituation. Ifølge brand sprinklere UK, de tjener to hovedformål: at slukke ilden, før det har en chance for at sprede sig, og også at mindske røg tykkelse, hvilket gør det nemmere for mennesker at trække vejret og se deres vej til sikkerhed.

Hvordan de er aktiveret

Alle brand sprinklere er udstyret med glas pærer, der er fyldt med gasser og/eller væsker, der udvider under varme. Da varm luft stiger, når en brand starter, sendes en røgfane af varme opad, formentlig til en ophøjet del af rum eller anlæg, hvor brand Sprinklerne er installeret. Når disse pærer få varm nok, bryder de. Dette frigiver automatisk en ventil tilsluttet nødopkald sprinkleranlægget, hvilket fik det til at gå. Ifølge brand sprinklere UK, er glas pærer typisk indstillet til at bryde ved en bestemt temperatur, normalt omkring 68 grader Celsius.

Andre årsager: overophedning

Brand sprinklere kender ikke forskellen mellem varme fra en brand eller varme fra et andet objekt. De er simpelthen udløst for at aktivere, når de opdager en forudbestemt ophobning af varme. Ifølge den nationale brand Sprinkler Association betyder det, at de kunne potentielt være udløst uforvarende hvis varme-emitting objekter som konstruktion belysning, Varmeventilatorer og tv-kameraer er placeret i umiddelbar nærhed af sprinklere. Ovenlys har også været kendt for at udløse sprinklere, som lysende solen kan producere nok varme til aktivering.

Andre årsager: Sabotage

Andre grunde til, hvorfor brand sprinklere decharge eller lækage omfatter indefrysning rør, pipe korrosion eller fabrikationsfejl. En årsag til brand sprinkler aktivering, navnlig i tilfældet hvor der ikke er nogen faktiske brand, er sabotage, hedder brand Sprinkler Landsforeningen. Dette er, når en person målrettet starter en brand i et hjem eller forretning eller aktiverer brand sprinklersystem for at genvinde forsikring penge fra den skade, der er udsat. Men det er ulovligt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com