Sådan fjernes Rust fra værktøjer ved hjælp af en batterioplader & bagepulver

September 30

Hydrolyse er processen med at sende en elektrisk strøm gennem vand og er almindeligt anvendt til at fjerne rust fra dele, små metal objekter og især Værktøjer. Hvis du lader din ratchet sat udenfor i regnen, bliver denne proces det fra gammel til ny i løbet af få timer. Du behøver ikke en videregående uddannelse i kemi til at regne ud hvordan det fungerer. Denne proces kræver blot nogle elektroder, som du kan finde online eller i en hardware butik.

Instruktioner

•Find en container stort nok til at holde værktøjerne du ønsker at rense. Normalt er en 5-gallon spand tilstrækkeligt for fælles husholdning værktøjer. Fylde det med vand nok til at dække værktøjer når nedsænket, uden at forårsage et bufferoverløb. Sæt en spand på en flad overflade. Tilføje en spiseskefuld af baking soda for hver en gallon af vand tilføjes spanden.

•Sæt et stykke metal i spanden. Dette er sacrificial anode og det vil blive eroderet helt under processen. En metal pan, et låg eller en simpel luns af stål eller metal virker fint.

•Rengør værktøjerne til alle fedt og snavs ved hjælp af skrubbe puder og sæbevand. Kemiske affedtningsmidler kan også bruges. Skyl grundigt efter ansøgning.

•Tilslut den positive ledning fører fra en batterioplader til din anode ved fastspænding bly til overfladen af anoden. Klemme anode til siden af spanden med en C-clamp. Efterlade en del af anoden nedsænket i vand. Batteri klemme bør ikke kontakte vandet eller det korroderer.

•Clamp negative føre fra batterioplader til værktøjet og nedsænkes i vand. Sæt opladeren og justere dial til den højeste indstilling. Tillad proces fortsætter i flere minutter, eller indtil rust er væk. Slukke for opladeren, afmonterer det og fjerne værktøjerne fra løsningen. Skyl og rens efter behov i rent vand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com