Hvordan man samler en Hoover Nano-Lite

September 30

Hoover Nano-Lite er en letvægts opretstående støvsuger med en stueetagen pensel rulle, en genanvendelig dust cup og filter, en ekstra lang, 20-fods ledningen, og to vedhæftede filer, sprækkemundstykke og børste værktøj. Techtronic Industries Co. Ltd. samler pre de fleste af vakuum før boksning det og sende det til detailhandlere. Som et resultat, den eneste forsamling kræves knyttet håndtag sektion, slange og tilbøjeligheder--dele at hurtigt klik-lås eller Drejelås på plads.

Instruktioner

•Align afsnittet håndtag over håndtaget røret åbner øverst i vakuum. Tryk på knappen på håndtaget base og sæt håndtaget ind i røret, indtil håndtaget klikker på plads.

•Sæt ene ende af slangen ind i åbningen nær toppen tilbage venstre side af vakuum. Slå det i indledningen til at låse det på plads. Indsæt anden enden ind i røret, åbne nær bunden tilbage højre side af vakuum. Slå slangen ende for at sikre det.

•Sæt afstøvning pensel og sprække wand til vakuum. Anbringer afstøvning pensel til holderen på bagsiden venstre side nær bunden af vakuum. Indsæt revne wand i cirkulære indehaveren på højre side.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com