Naturlige landskabspleje ideer til en over jorden Pool

April 26

Naturlige landskabspleje ideer til en over jorden Pool

Typen af landskabsarkitektoniske du lægger omkring poolen afhænger i høj grad om poolen er stationært, eller hvis du tager poolen i efteråret og sæt den tilbage op i begyndelsen af sommeren. En midlertidig pool har forskellige planter omkring det end en permanent pulje. Bruge årlige planter til en midlertidig pool og flerårige planter til en stationær pool. Blanding af typer og størrelser af planter vil også hjælpe producere et naturligt udseende landskab, der omgiver en over jorden pool.

Brosten

Brosten er afgørende for enhver pool landskabspleje. Bruge brosten til en gangbro der fører op til poolen, og at bane område omkring pool udstyr, såsom pumpe og filter, så rengøring puljen ikke er en mudret akkord. Brosten eller mursten også fungerer godt som en landskabspleje skitse til en haven bed omkring poolen. Begrave brosten og mursten på mindst 1 til 2 inches i jorden til et mere naturligt look.

Sten

Sten kan arbejde godt sammen med en naturlig pool landskab. Klipper gøre fremragende haven grænser, eller de kan stå langs som deres egen del af landskabspleje. Større sten arbejde bedre i en klippe gruppering, men mindre klipper også giver et naturligt look. Som med brosten, begrave klipper 1 eller 2 inches dybt i jorden. Dette hjælper dem med at forblive på plads og gør det ser mere naturligt. En rock gruppering nær pool udstyr hjælper skjule det grimme ved poolen.

Haven Bed

En af de nemmeste måder at give naturlige landskabspleje omkring en over jorden pool er at installere en haven bed omkring poolen. Det er ikke nødvendigt at foretage en haven seng helt rundt om hele poolen, men en eller to store senge blandede med brosten giver en flot finish. 3-4 mad brede senge give nok jord til at plante næsten hvad som helst.

Native planter

Vælge hjemmehørende planter til haven sengen. Sørg for, at planter kan overleve i det område hvor poolen ligger, som de fleste pools er i fuld sol. Bruge planter, der er tæt på højden af pool væg, så størstedelen af pool væg er skjult af planterne. Vælg en blanding af årlige og flerårige planter til et mere naturligt look. Vælge planter, der blomstrer om sommeren som salvia, iris og day liljer. Bruge græsklædte planter, prydplanter græs eller abe græs til en kant rundt i kanten af haven sengen.

Buske og træer

Hvis din pool forbliver op året rundt, kan du overveje at plante buske eller træer i nærheden. Selvom din pool ikke forbliver op hele året, kan potteplanter træer og buske tilføje en dejlig touch til landskabspleje tema. Palmer kigge altid på hjem nær en swimmingpool. Som med planter, bruge sorter af træer og buske, der kan overleve din native klima. Også prøve at vælge planter, der kaste sjældent, for at undgå overdreven rengøring af poolen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com