Hvor tidligt kan jeg genplante Canna lilje rhizom?

April 26

Canna liljer er en specialiseret form af lilje, tættere på calla liljer end standard liljer. De vokser flere kronblade i en tube dannelse og kommer i farver fra bleg lyserød til lyse orange. Planter og blomster kan være relativt små eller meget store, afhængigt af vifte af canna.

Pære opbevaring

Fordi canna liljer er følsomme for kulde og kun blomstrer i sommeren, mange gartnere grave op pærer og gemme dem gennem vinteren for beskyttelse. Selvom canna pærer ikke kræver nogen særlig pleje, når de er indlagret, kræver de et bestemt omfang kalender.

Timing

Genplante canna jordstængler i foråret, når jorden har varmet nok til at arbejde. Ifølge gamle hus haver er det bedst at vente til temperaturen er afgjort for canna pærer, og alle faren for frost er forbi. Disse pærer kræver konstante temperaturer på over 60 grader F i løbet af dagen og 55 grader F om natten.

Indendørs genbeplantning

For at starte cannas en smule tidligt og forlænge deres vækstsæson, genplante dem indendørs i Potter, et par uger før den sidste frost. Holde dem i solrige områder og ved temperaturer mellem 60 og 70 grader F til at vække dem op, så omplante dem udendørs, når temperaturer varm.

Udendørs genbeplantning

Genplante canna jordstængler i områder, der passer til plantens voksende behov. Vælg websteder, der får fuld sol og hurtig dræning, og ændre jorden med kompost før plantning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com