Rød bønne planter

April 27

Rød bønne planter

Røde bønner kommer i mange varianter. Røde bønner er en af de hyppigst solgte bønner på markedet, og den asiatiske Adzukibønne bønner spiller en stor rolle i den asiatiske kultur. Med røde bønner, seedpod bliver ikke hårdt lige væk men i stedet forbliver blød og grøn. Frø udvikler en beskyttende belægning og ændrer farve, som regel til en rødlig nuance, der giver rød bønne planter deres navn.

Adzukibønne bønner

Adzukibønne bønner er sjette mest almindeligt dyrket plante i verden. Denne plante er normalt dyrkes i asiatiske lande, selv om det også dyrkes i staten Washington. Når de plantes, tage disse bønner lang tid at udvikle, især hvis jorden er cool, Ifølge Purdue University. Adzukibønne planten vokser 30 til 60 cm høj. Blomsterne er gule. Bønnerne udvikler i bælg, der vokser snart når blomsterne falder af, ifølge Natural Health Center. Farver af bønnerne varierer med fleste af dem bliver mørk rød. De røde bønner udvikler ikke sig i samme tempo med nogle hurtigt dreje rød og andre bønner resterende grønne i længere tid. Adzukibønne bønner har en stærk, nøddeagtig og sødlig smag. Disse bønner er undertiden bruges til at gøre Adzukibønne rød bønne pasta.

Kidneybønner

Kidney bønner er klassificeret som tørrede bønner. Nyre bønne hedder netop fordi det er formet som en nyre, ifølge WH fødevarer. De er en af de mest almindelige former for bean planter. Nyre bønne planter udvikle enten som buske eller som vinstokke, ifølge North Dakota State University.

Honduranske røde bønner

Den honduranske bønne plante er korte og grønne, med flade, curling, mørke blade. Honduranske bønner er meget mørk rød. Som navnet antyder, honduranske bønner er almindeligt dyrket i Honduras og er en meget vigtig del af den honduranske økonomi. De røde bønner anvendes i en bred vifte af retter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com