Hvordan til at disponere over maling dåser i Rhode Island

April 27

Hvordan til at disponere over maling dåser i Rhode Island

Rhode Island beboere med sidesten maling har flere deponeringsmuligheder, afhængigt af typen af maling og beløb tilovers. Fordi oliemaling er farligt affald, er det vigtigt at læse etiketten maling for at klassificere din maling inden bortskaffelse. Beboere kan også holde små portioner af maling til at genbruge i craft-projekter eller hjem forbedringsprojekter.

Instruktioner

•Læs etiketten på din maling til at afgøre, om det er olie- eller vand-baseret, fordi de kræver forskellige bortskaffelsesmetoder.

•Oil-baseret maling betragtes som farligt affald. Kontakt Rhode Island Eco Depot (rirrc.org) til at disponere over oliebaseret maling. Udfylde online-formularen for at planlægge en aftale for at aflevere malingen og andre husholdnings-farligt affald, og derefter dukker op på de udpegede dag.

•Du kan bortskaffe sidesten vandbaseret maling i din regelmæssig papirkurven. Hvis kan er halvt fuldt eller mere, holde låget og placere det i papirkurven bin. Du kan også donere maling til lokale organisationer, der kunne bruge det, ligesom offentlig kunst initiativer eller lokale teater virksomheder.

•Lad toppen af latex eller vandbaseret maling dåser der er mindre end halvt fuldt, at malingen til at koagulere og tørre ud. Når malingen er tør, placere kan i din blå genanvendelse bin for genanvendelse.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge paint hærdere eller så støv at tilskynde din latex eller vandbaseret maling til at tørre hurtigere.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com