Hvordan at slippe af mug på Sheetrock

April 28

Sheetrock er et mærke af drywall bruges til indvendige vægge, der er fremstillet af USG Corporation. Oftentimes, kan mold vokse på drywall. Når dette sker, skal det straks fjernes og styres sikkert. Den fælles mug, der kan vokse på Sheetrock er sort mug, som har været yderst farlige, og er ofte forårsaget af vandskader. Det er vigtigt at være forsigtig, når der beskæftiger sig med mug; søge hjælp fra en profession, hvis nødvendigt. Også, bør man ikke bruge skimmel fjernelse af stoffer som eddike på Sheetrock.

Instruktioner

•Dampen en svamp i en spand med varmt vand og sæbe og krat mug på Sheetrock. Sørg for, at du bære latex handsker og en kirurgisk maske til at beskytte dig mod vejrtrækning i formen. Forlade området tørre i en time eller mere.

•Brug et desinfektionsmiddel på området skimmel efter det er tørt. Spray området med desinfektionsmiddel og derefter tørre området med et stykke køkkenrulle. Dæmpe området med vand en gang mere, hvis der stadig er mug i drywall. Forlade området skimmel lidt våd.

•Anvend en hobbykniv til at skære ud det område, der har skimmel i Sheetrock. Sørg for at fjerne hele overfladen, der indeholder formen og ikke alle drywall. Strimler væk de tilbage foring, indtil der ikke længere er nogen tegn på skimmelsvamp.

•Fyld i området du har fjernet med en ny fælles stof, som kan købes hos din lokale hardware butik. Sørg for at du får sammensat specielt til Sheetrock. Spredt det sammensatte jævnt ved hjælp af en gipsvæg kniv.

•Brug kniven og sandpapir til glat sand ned sammensat. Tilføje mere af sammensat efter den er tørret, hvis du har brug for. Fortsætte udjævning området med sandpapir, indtil det ser ud som den gjorde før.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com