Hvordan man dyrker Baby salat i en Garage

April 28

Salat er en sommertiden plante, der kræver moderate temperaturer under plantning og vækst. Denne grøntsag gør bedst med tidlige forår beplantninger på 45-50 grader Fahrenheit og kølige, fugtige voksende fonde, så kan ikke vokse udendørs under varmen sommer. Vokse din salat indendørs (herunder i garagen, hvis temperaturen er inden for det ovennævnte ideelle interval) i beholdere året rundt for at kontrollere miljøet og opretholde din høst. Som de fleste grøntsager er salat godt i container beplantninger med den rigtige pleje. Baby salat producerer mindre hoveder og gør bedre i container haver end standard salat.

Instruktioner

•Forbered garage til dyrkning af inden du planter. Du skal bruge en air condition at opretholde stigende temperaturer, et termometer til at overvåge disse temperaturer, kunstige lys og en fan for luftcirkulation. Hvis du er voksende i vinteren, kan du også har brug for et varmeapparat.

•Forbered 5-10 gallon krukker eller beholdere til din salat plantning. Vælg bredt, lange og flade beholdere til mere overflade plads. Sørg for at hver beholder har drænhuller.

•Mix quick-afløb pottemuld og organisk kompost til din pottemuld, at give baby salat et rige, nærende fundament og sikre god fugt fastholdelse. Tilføj 5-10-10 gødning til jorden, ifølge producentens anvisninger, at tilskynde til hurtig og succesfuld vækst.

•Fyld gryder tre fjerdedele fuld af din jord blanding, derefter plantefrø baby salat 1/4 tomme til 1/2 tomme dyb. Give hver frø 4 inches af plads til leaf salat og 6 inches af plads til hoved salat. Plant flere frø kun, hvis en given objektbeholder har plads nok.

•Sæt containere i steder, hvor de får otte timers lys hver dag. Hvis du har windows i garagen, bruge det naturlige sollys så vidt muligt. Bruge kunstige fluorescerende eller halogen lys til at supplere naturlige dagslys.

•Kapacitet salat med 2 til 3 inches af vand hver to til tre dage for at opretholde jordfugtighed. Bruge en vandkande til at undgå at fortrænge frø, indtil de spirer og spire.

•Maintain temperaturer mellem 50 og 70 grader F for ideel salat vækst. Holde fans at give god luftcirkulation, og lad aldrig salat tørre ud.

Tips & advarsler

  • Baby salat vokser mindre hoveder end standard salat men følger samme loebetid. Høste salat efter udløbsdato, som det vil vokse bitter hvis du overlade det i stedet for længe.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com