Ideer til hvordan man får olien ud af vand

April 29

Ideer til hvordan man får olien ud af vand

Uanset om du er på udkig efter en pæn videnskabeligt eksperiment eller forsøger at finde en måde at rense havbunden, kan forsøger at få olie ud af vand være en skræmmende opgave. Vigtigste er at huske, at olie og vand er naturligvis slået fra hinanden og er altid delvist adskilt.

Ned i afløbet

En simpel og grundlæggende måde at adskille vand og olie er til at sætte væsken i en beholder og begynde langsomt dræne vandet i en anden beholder. Da olie naturligvis sidder på toppen af vandet, uanset hvor tuden er på kanden, vil olien altid være på toppen. Den bedste container bruge er klar, så du kan se vandet strømmer ud. Olien nærmer tuden, tip beholderen op igen, så det ikke falder. Dette vil være meget lettere hvis du tilføje nogle frugtfarve til vandet; ellers, denne metode vil ikke adskille to perfekt.

En salt løsning

Afhængigt af hvad du vil bruge vand til; Hvis du ønsker en hurtig og nem måde at adskille to, skal du blot tilføje Epsom salte til vand. Salte bryde op olie partikler, reducere dem næsten intet. Alle drøvtyggere olie vil praktisk talt har opløst op af vandet og du vil stå tilbage med salt vand. Dette er ikke anbefales hvis du planlægger at bruge vandet til madlavning.

Under frysepunktet

En anden kreativ måde at forsøge at fjerne olie fra vand er delvist fryse to. Olien vil stadig være på toppen af vandet, men frysning generelt sker oppefra og ned. Så, når olien er frosset, simpelthen hæld vandet i en separat beholder, og kassér den frosne olie. Hvis nogle eller alle af vandet er frosset så godt, simpelthen knække stykker af is, der ville være vand del og optøning det separat.

Simpel løsning

Hvis du prøver hen til slette olie ud af vandet i vasken eller varme på komfuret, simpelthen øse ud olien med en ske eller slev. Holde for øje, at der stadig kan være nogle olie sidesten, er dette stadig den nemmeste løsning for denne bestemte type af olieudslip.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com