Materiale til brug for at gøre en hævet køkkenhave seng

April 29

Bygge din egen højbede kan spare dig penge. Bygge din egen er ikke kun økonomisk, men det giver bygherren mulighed for at designe deres specifikke behov. Gartnere, der har begrænset plads eller dårlig jord vil drage fordel af højbed havearbejde fordi sengene kan placeres i stramme steder samt terrasser og verandaer, og for folk, der har dårlig jord et højbed vil hjælpe med det, også. Du kan bygge højbede ud af mange forskellige materialer; du er ikke begrænset til bare træ.

Rådne resistente tømmer

Bruge rot-resistente tømmer som cedertræ, eller en ny composite tømmer, der er let tilgængelig på de fleste isenkræmmere. Du bør købe 2 af 6s, fordi de er den rigtige størrelse til at lave højbede.

Vin Tønder

Bruge gamle vintønder ved at skære toppen af dem, og boring af huller i bunden for fugt for at flygte. Hvis du bruger vin Tønder Sørg for er de helt tørret ud før brug.

Mursten

Mursten er et fremragende materiale til højbede. Mursten er billig og særdeles holdbart. Det kan placeres i enhver dimension, og i enhver højde. Eller købe betonblokke på enhver hardware butik. Du kan stable dem på enhver dybde og oprette en af en slags højbede.

Gamle dæk

Bruge genbrugte dæk til at oprette din højbede. Genbrugte dæk giver dig mulighed for at genbruge og bidrage til at redde planeten.

Hård plast

Du kan bruge genanvendt plast eller køb hård plast rejst vegetabilske bed kits til rådighed på de fleste haven supercenters eller isenkræmmere.

Hældt beton

Hvis du har tid og evne, hældes beton kan give dig en permanent højbed, som er holdbar og fås i alle dybder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com