Voksende bambus for produktion

April 29

Voksende bambus for produktion

Bambus er kategoriseret i to grupper, sammenklumpning og kører. Kører bambus sorter har hurtigt voksende rødder, der breder sig hurtigt. Sammenklumpe sorter vokser i store klaser. Bambus er hjemmehørende i Kina og betragtes som en vedvarende ressource. Voksende bambus for produktion kræver en stor plads til at vokse planter og tid, da bambus kan tage flere måneder at dyrke.

Instruktioner

•Purchase bambus jordstængler, eller stilke, fra lokale gartnerier eller online. Vælg mellem sammenklumpning og kører jordstængler. Mens kører jordstængler er mere velegnet til storproduktion af bambus, det er vigtigt at bemærke sine rødder anses for invasive og kan skade i nærheden bygninger eller drænsystemer hvis plantet for tæt. Overveje plantning nær en stream eller Dam, da disse er naturlige barrierer. En anden barriere er en konkret fortov.

•Vælg en plantning område med fuld sol eller nogle skygge, der har jord, der dræner godt. Forbered jorden før plantning bambus ved at fjerne alle ukrudt og løsne jorden. Grave huller 1 til 2 inches dyb. Edge grænser for den plantning mellem 24 og 30 inches dyb for at forhindre løberne fra spredning.

•Plant bambus jordstængler og dække dem med mindst 3 inches af muld, som kan også købes på de fleste havearbejde eller hjem forsyning butikker. Vand indtil jorden er tilstrækkelig fugtig. Tillader jord til tørre mellem vanding indtil bambus begynder at vokse og blade er indlysende. Se blade til at angive når planterne har brug for vanding, som bladene begynder at krølle når de er tørre.

•Fertilize bambus mindst en gang om måneden med en generel gødning.

•Harvest bambus når der er aktive genbestilling og vækst, typisk inden for et år eller to. Som bambus aldre, bliver det stærkere, så ældre bambus bliver mere stærkt end unge bambus. Du vil se ældre stænglerne bliver erstattet af nye skud. Bruge en bøde-tand sav eller hånd neglesaks til at skære bambus. Nye skud vil dukke op igen i nærheden af placeringen af de gamle skud, når de er høstet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com