Hvordan man Refinish fyrretræ træ møbler

September 30

Træ møbler er en holdbar, elegant tilføjelse til et hjem. Det har definere kvaliteter, som kræver korrekt behandling, hvis de skal bevares. Ligesom de fleste træ overflader er fyrretræsmøbler tilbøjelige til at miste sin finish over tid. Dette kan resultere i en kedelig eller livløs udseende, hvilket fører til mere alvorlige problemer efter langvarig forsømmelse. Heldigvis, lakering fyrretræ med pletter og lak vil forny og beskytte de møbler tilstand.

Instruktioner

•Sand fyrretræ med en 100-grus slibning svamp til at fjerne de eksisterende finish og glatte ud ridser, snavs og andre tegn på slid. Dette forbereder overfladen for en plet samtidig fjerne skønhedsfejl og pletter.

•Støvposens pine at fjerne løs savsmuld og grus tilbage efter slibningen. Tør ned træ med en tack klud til at fjerne enhver resterende spor af støv.

•Mix en kan træ pletten ved hjælp af den medfølgende omrøring stick. Pletten fornyer og udligner pine træets naturlige farve. Børste en enkelt pels på møblerne med en naturlig børste; så brug en klud til at tørre overskydende hurtigt, før det tørrer. Tillad pletten til tørre natten over.

•Saturate tørt fyrretræ med en afslibning sealer ved hjælp af en ny pensel. Børste sealer i retning af træets årer. Vente på at blive tørre at røre.

•Glatte møbler med en 280-grus slibning svamp at forberede forsegling. Anvende en polyurethan træ lak på fyrretræ med en skum børste eller malerens rag; Dette beskyttende belægning bevarer de møbler udseende og giver en slidstærk, levende finish. Tillad den første frakke til tørre natten over.

•Sand træ med 280-grus slibning svamp. Behandle fyr med en til to yderligere anvendelser af lak, men forlade top coat unsanded. De flere frakker vil sikre, at nødvendige fugt er forseglet i træ til at forhindre revner og tørring.

Tips & advarsler

  • Altid vælge et godt ventileret område, når du arbejder med træ pletten eller lak til at undgå at indånde dampene.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com