Pleje instruktioner for en lavendel anlægget

April 30

Pleje instruktioner for en lavendel anlægget

Lavendel planten vokser bedst i USDA zoner fra 5 til 9, hvilket betyder, at planten forbliver hårdfør i områder hvor minimal vinter temperaturen ikke kommer under en række -15 til 25 grader Fahrenheit. Dens stilke nå højder på op til 4 fod høj, grøn-grå blade og duftende lilla blomster, der menes at fremme afspænding. Som sådan, lavendel er et populært aromaterapi ingrediens og dens blomstre er eftertragtet for deres tilføjelse til potpourri, breve, og hudcremer og olier. Selv om lavendel planter kan tage flere år med vækst, før de fuldt blomstre, gør de i sidste ende en farverige og duftende ud over landskabet.

Instruktioner

•Plant lavendel i et godt dræning område, der modtager mindst fire timers sol om dagen. Grave et hul, der er dobbelt så dybe og tre gange så lang som plantens rodklump. Placer rodklumpen i hullet og tilføje jord blanding, der er lige dele sand, jord og kompost.

•Kapacitet planten to gange om ugen i de første to år af vækst, og endnu en uge derefter. Være forsigtig med ikke at over vandet---en fuldt modne lavendel anlægget muligvis ikke vandes på alle medmindre jorden går gennem en tørkeperiode. Lavendel planter stopper typisk vokser med omkring 5 år gammel.

•Prune lavendel hvert forår med neglesaks eller haven saks. Ny vækst bør løbende skæres tilbage for det første år, så planten til at vokse grønne og fulde af den første blomst. Nogle grene til sidst fortykkes og blive woody; trim disse efter behov.

•Fertilize kun når glansløse vækst angiver dårlige jordbundsforhold. Bruge en langsom frigivelse gødning som benmel i det tidlige forår og igen i begyndelsen af sommeren på højden af blomstrende.

•Wait indtil flere blomstrer vises før høsten lavendel planter, hvis det ønskes. Brug en kniv eller haven saks, grab stilke i hånden og sever nær organ af planten. Tillad stilke til tørre i et køligt område med god luftcirkulation.

Tips & advarsler

  • Lavendel planter kan tage tre år at modnes og producere konsekvent blomstrer; være tålmodig til at høste resultaterne af ordentlig plante pleje.
  • Overveje day liljer som en "følgesvend anlæg" til lavendel. Dag liljer er anvendelig i en afart i farver og kræver den samme mængde af solen som lavendel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com