Hvad er fordelene ved at bruge kemikalier til at dræbe insekter og ukrudt?

April 30

Hvad er fordelene ved at bruge kemikalier til at dræbe insekter og ukrudt?

Kemikalier, der anvendes til at dræbe insekter og ukrudt kan være hurtigt virkende og effektiv, hvis den håndteres ordentligt. Pyrethrum, rotenon og limonen, som alle anses for mindre giftige pesticider indstillinger er eksempler på insekticider. Du kan også bruge kemikalier, herunder antrazine, mecoprop og dicamba for at dræbe irriterende ukrudt. Disse kemikalier kan være nyttige, da de tilintetgøre almindelige årsager til døende planter, og således købe forskernes tid til at fokusere på kommer op med bedre måder at dræbe disse skadedyr biologisk. Når du anvender et kemikalie for at dræbe insekter og ukrudt, skal du følge producentens anvisninger.

Pesticid Pros

En ledende fordelen ved at bruge kemikalier til at dræbe insekter er, at disse kemikalier hovedsagelig hjælpe med at forhindre udbrud af sygdomme, som skyldes skadedyrsangreb og gnavere. Kemikalier, der dræber insekter typisk er de eneste effektive ressourcer for at slippe af insekter, der forårsager sygdomme i særlige situationer. Som et resultat, er husejere stand til at producere mange flere afgrøder end de ellers ville have kunnet uden at bruge disse produkter.

Flere pesticid Pros

Andre fordele ved at bruge insekt-drab kemikalier er, at disse produkter stopper insekter, der gider husdyr og forhindre insekter i at ødelægge planter på som husdyrfoder. Med hensyn til ejendom strukturer, kan ved hjælp af kemikalier til at dræbe insekter som termitter forhindre den ultimative destruktion af flere typer af bygninger ligner træ. At slippe af med eksotiske insekter som Middelhavet frugtflue beskytter landets frugt og grøntsag udbytter på gårde, og sikring af dette aspekt af landets økonomi.

Herbicid fordele

En stor fordel ved brug af kemikalier, der dræber ukrudt er, at ukrudt langs grøfter kan forårsage vand være bakkes op, hvilket kan føre til oversvømmelser på egenskaber. Men ved hjælp af ukrudt mordere hjælper med at slippe egenskaber af denne uønsket vegetation og holder vand strømmer. Holde vejskilte gratis omkring ukrudt og dermed fremme offentlig sikkerhed er en ekstra fordel ved at bruge kemikalier til at dræbe ukrudt.

Flere herbicid fordele

Ukrudt mordere er også fordelagtigt, fordi de kvæle ud planter at konkurrerer med ønskeligt planter for vand og næringsstoffer i jorden. For eksempel, dræber de planter såsom Kattehale, ukrudt, der findes i vådområder og moser. Som et resultat, kan de gøre enhver miljøet bedre, selv en akvatisk en, og dermed stoppe invasive arters udbredelse. Ødelægge akvatiske ukrudt bruger kemikalier, især kan gøre aktiviteter såsom sejlsport sikrere. Hjælpe med at slippe for miljøet af giftige planter er også en fordel ved at bruge kemikalier til at dræbe nogle typer af ukrudt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com